Cumhurbaşkanlığı'ndan tek tip askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan tek tip askerlik açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Çalışmalar sürüyor, tamamlandığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a arz edilecek' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

PATRİOTLAR KONUSU

Patriotların alınmasına biz kapıları kapatmış değiliz. Türkiye olarak bunu değerlendirebiliriz, gelecek teklifin mahiyeti ve muhtevası önemli.

TEK TİP ASKERLİK GÜNDEMDE Mİ?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, tek tip askerlikkonusundaki düzenlemeye ilişkin çalışmaların ne aşamada olduğunun sorulmasına üzerine bugün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda bununla ilgili bir sunum yapılmadığını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile görüştüğünü aktaran Kalın, "Kendileri bütün ilgili kurumlarımızla en iyi modeli inşa etmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar. Bana da çok fazla tüyo vermedi. Açıkçası ben de çok kurcalamadım. Çalışma zaten tamamlandığında Cumhurbaşkanımıza arz edilecek. Ben eminim, bütün ilgili birimler bu konuyu ciddi bir şekilde ele alacak ve etraflı bir şekilde müzakere ettikleri için en uygun, en optimal askerlik modelini mutlaka üreteceklerdir. Onu da beraber takip edeceğiz." diye konuştu.

YEREL SEÇİMLER

Seçim güvenliğinin herhangi bir tereddüde mahal vermeyecek şekilde çalışmalar sürdürülecek.

METİN AKPINAR VE MÜJDAT GEZEN'İN SÖZLERİ

Söylenen sözleri kabul etmek mümkün değil. Sözlerin mizah adı altında hoş görülmesi mümkün değil. Eğer maksat mizah ise, bu olmuş olsa bile bu böyle ifade edilmez. İfadeleri okuduğunuz zaman bunlar eleştiri sözleri. Bu sözler bu günün Türkiyesi ile ilgili söylenmiş sözler. Bugün ifadeleri alındı. Çocukluğumuzun masumiyet dönemlerinde izlediğimiz filmlerdeki kahramanlar olarak kalsalardı. Keşke sanatçılıktan uzak olan lafları söylemeselerdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.