Davutoğlu'na yakın isimden ilk işaret

Davutoğlu'na yakın isimden ilk işaret

AK Parti'nin eski genel başkan yardımcılarından Selçuk Özdağ, Ahmet Davutoğlu'nun "Ya yeni hal, ya yeni hal" ifadesini kullanan bir paylaşımda bulundu. Özdağ, "Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır

İstanbul seçim sonuçları ardından AK Parti’de yeni parti yönündeki ilk işaret geçmişte genel başkan yardımcılığı ve üç dönem Manisa milletvekiliği yapan Selçuk Özdağ’dan geldi. Özdağ, eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun yeni parti imasında bulunurken kullandığı “Ya yeni hal, ya yeni hal” ifadesini kullandı.

Davutoğlu’na yakın isimlerden olan Özdağ sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: “Bugünden itibaren siyasette kartlar yeniden karılacak ve yeni siyasi aktörler ortaya çıkacaktır. Bu seçimin en önemli sonuçlarından bir tanesi de budur” derken, “Vatandaş, kamplaştırma, kutuplaştırma istemiyorum demiştir. Tek adam yönetim ve tarzını istemiyorum demiştir. Siyasallaşan bir yargı istemiyorum demiştir. Her alanda şeffaflık istiyorum demiştir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.