Deprem bölgesindeki çocuklarımız için "Online Ücretsiz Eğitim Danışmanlığı"

Deprem bölgesindeki çocuklarımız için "Online Ücretsiz Eğitim Danışmanlığı"

Eğitim 2023 Derneği anlamlı projesini duyurdu: Deprem bölgesindeki çocuklarımız için "Online Ücretsiz Eğitim Danışmanlığı" projesini başlatıyoruz.

Eğitim 2023 Derneği tarafından yapılan açıklamada, deprem bölgesindeki çocuklarımız için "online ücretsiz eğitim danışmanlığı" projesinin başlatıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim 2023 Derneği Genel Başkanı Ertekin şu ifadelere yer verdi:

"Deprem bölgesindeki çocuklarımız için "Online Ücretsiz Eğitim Danışmanlığı" projesini başlatıyoruz. Ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan 6 Şubat depremleri çocuklarımızı sosyo-psikolojik yönden fazlasıyla etkiledi. Devletimizin tüm kurumları milletimizle el ele vererek yaraları sarmaya çalıştı. Özellikle STK'lar da bu sürece çok önemli katkılarda bulundu.

Eğitim 2023 Derneği olarak biz de "Çocuklarımız için ne yapabiliriz?" sorusunu sorduk. Geleceğimizin mimarı olarak gördüğümüz çocuklarımızın eğitim süreçlerinin doğru planlanması hayata tutunmalarında önemli bir yere sahip. İşte bu bağlamdan hareketle onlara eğitim danışmanlığı yaparak eğitim hayatlarını doğru planlamaları, sosyalleşmeleri, kariyer mesleklere yönelmeleri konusunda rehberlik etmeye karar verdik.

Bu projeyle deprem bölgesinde eğitim-öğretim süreçlerini devam ettiren çocuklarımızdan ilk etapta 100 öğrencimizi belirleyip onlara online eğitim danışmanlığı yapacak, bu öğrencilerimize ücretsiz kurslar verecek ve yine bu öğrencilerimizi Ankara'da 2 gün boyunca misafir edeceğiz.

Yapacağımız proje kapsamında bölgeye ziyaretler gerçekleştirip çocuklarımızı kendi şehirlerinde uzman eğitimcilerimizle buluşturacağız. Şimdiden projemizin hem çocuklarımıza hem de milletimize hayırlara vesile olmasını diliyor, bu vesileyle 6 Şubat benzeri acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.

Bu vesile ile Türk İslam alemin kandilini tebrik ederim."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.