Devlet Bahçeli açıkladı: Kurultay yapılacak mı?

Devlet Bahçeli açıkladı: Kurultay yapılacak mı?

MHP lideri Devlet Bahçeli 10 Temmuz'da yapılması planlanan kurultayın mahkeme kararından sonra imkansız hale geldiğini söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında MHP'deki son gelişmeleri değerlendirdi. Bahçeli, 10 Temmuz'da yapılması düşünülen kurultay için "Yargısal süreçler 10 Temmuz'da yapmayı düşündüğümüz kurultayı şimdilik imkansız kılıyor" dedi

İşte o konuşmadan satır başları

Parti olarak aylardır tartışmaların odağındayız. MHP'yi etkisiz hale getirmek için pis bir oyun sergileniyor. Bunların fıtratı bozuk fikri bulanıktır. Amaç MHP'yi marjinalleştirmek ve bileğini bükmektir. Bünyemize harici müdahaleler çoğaldı. Biz bu oyunu zamanında gördük ve bozmak için yüreğimizi ortaya koyduk.

BU DAVAYI SOKAKTA BULMADIK

Biz davamızı sokakta bulmadık. Bunların alayı MHP'nin düşüşünü gözler. Bunlar gibilerin bastığı yerde ot bitmez, olduğu yerde bereket kalmaz. Yalan bunların mesleğidir. Ne yaparlarsa yapsınlar bu kutlu davayı bitiremeyeceklerdir.

KURULTAY İMKANSIZ

Çankaya İlçe Seçim Kurulu pazar günkü kurultayımızda parti organlarının seçiminin yapılmayacağına hükmetmiştir. Tüzük değişikliği konusunda ise, 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin tedbir kararı bulunduğundan, bu çerçevede değişikliğe gitmek de doğru değildir. Yargısal süreçler, 10 Temmuz 2016'da yapmayı düşündüğümüz kurultayımızı şimdilik imkansız kılmaktadır.Tüzük konusunda da tedbir kararı bulunduğundan değişikliğe gitmek doğru görünmeyecektir. Bundan sonra izlenecek yol haritamızı anında paylaşacağız. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.