Devlet Bahçeli bombaladı: Vay zavallılar vay!

Devlet Bahçeli bombaladı: Vay zavallılar vay!

Devlet Bahçeli partisinin bugünkü grup toplantısında pazar günü gerçekleştirilen kurultaya ateş püskürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hedefinde bu hafta muhalifler, vardı. Bahçeli, Yargıtay kararının ardından Çağrı Heyeti'nin davetiyle 19 Haziran'da Ankara'da gerçekleşen olağanüstü tüzük kurultayına ilişkin olarak, "Vay zavallılar vay, bu kadar mı küçüldünüz. Hadi diyelim kurultay yaptınız, hadi kabul ettik sayalım. Yargı kararına göre tek maddelik tüzük değişikliği gündemiyle toplanan kurultayda kimsenin haberi olmadan 13 maddeyi nasıl değiştirdiniz? Bu ucube hakkı size hangi MHP düşmanı verdi" dedi.

İşte o konuşmadan satır başları

MHP, milletin sinesinde doğmuş, Türk siyasetinin 47 yıllık destanıdır. MHP'nin kökleri Millet Partisi'ne kadar inmektedir. Fikri kaynaklarımızın ise bir asırı aşan geçmişi vardır. MHP, gelenekleri ve töreleri olan, kuralları bulunan bir millet çınarıdır. MHP, yerli ve millidir. Bizi başkalarından ayıran en temel fark buralarda aranmalıdır. Biz Türk milletinin gönüllü neferleriyiz. Bu nedenle ülkücüyüz. MHP, imanlı ve ihlaslı kadrolarıyla hiçbir oyuna gelmez, hiçbir operasyona boyun eğmez. 

PARALELDEN ALDIKLARI EMİR BUYDU

Parti için sözde demokrasi arayıp, paralel kuluçkasında yuvalanan çürük yumurtalar olduklarını biliriz. Güya kurultay yapacaklardı.  Değişim korosu 15 Mayıs'ta toplanmıştı. Güya kurultay yapıp MHP'yi kontrol haline alacaklarını düşünüyorlardı. Çünkü Paralelden aldıkları emir buydu. 

VAY ZAVALLILAR VAY

6. olağanüstü Kurultay tarihini açıklamamıza rağmen 19 Haziran diye tutturdular. geçtiğimiz pazar kendileri çalıp, kendileri oynadılar. Vay zavallılar vay, bu kadar mı küçüldünüz. Hadi diyelim kurultay yaptınız, tek madedelik tüzük kurultayında 13 maddeyi ne ara değiştirdiniz. Bu ucube aklı size hangi MHP düşmanı verdi? Işık hızı ile korsan kurultay yaptılar. Turist Ömer olsa yetişmezdi hızlarına. Adrese teslim iş tamamladılar.

TÜZÜĞÜN DEĞİŞTİĞİNİ HANGİ ŞUURSUZ SÖYLEYEBİLİR?

Ankara noteri bir gün sonra 650 delegenin salonda olduğunu söylemiştir. Bir Allah'ın kulu çıkıp da delege sayısının 3'te 2'sinin gerektiğini söylememiştir. Salt çoğunlukla tüzüğün değişmeyeceğini hiç biri düşünememiştir. Bizim 3'te 2 çoğunluğumuz 809'dur. Bu şartlar altında tüzüğümüzün değiştiğini hangi şuursuz diyebilecektir? Karar yeter sayısı ile toplantı yeter sayısını karıştıran, 47 yılımızı inkar eden birkaç densize bu partiyi teslim edeceğimiz mi sanılmaktadır?  Nerede bu yoğurdun bolluğu, söylesinler de biz de bilelim. Yarın birileri Diyarbakır’da parti kurultayı yapmak isterse bu pirincin taşını kim ayıklayacak? 

TÜRK SİYASETİNDE BÖYLE KEPAZELİK GÖRÜLMEDİ

Türk siyasetinde böyle bir kepazelik ne görülmüş ne de duyulmuştur. 19 Haziran oyunu tam olarak deşifre edilmiştir. Pensilvanya’nın oyunlarına kanmayınız. MHP bu badireyi el birliği, güç birliği ve ülküdaşlık şiarıyla aşacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.