Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı 2015

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı 2015

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı 2015

Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı
20-21 Ekim 2015, Başkent Öğretmenevi, Ankara

Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi tarafından Ankara’daki girişimci, işadamı ve potansiyel yararlanıcıları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla devlet destekleri ve teşvikler ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı organize edilmiştir. Toplantı 20 ve 21 Ekim 2015 tarihlerinde Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleştirilecektir.

Tüm paydaşlara açık ve ücretsiz olan bu bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen katılımcıların aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak doldurmaları yeterli olacaktır. Dileyen katılımcılar sadece istedikleri oturum(lar)a katılabilecekleri gibi tüm oturumlara da kayıt yaptırabilirler. Online kayıt formunu dolduran herkes programa katılabilir.
 
ONLINE KAYIT FORMU

Tarih ve Program: 20 Ekim 2015 Salı ve 21 Ekim 2015 Çarşamba günlerinde farklı kurumların destekleri anlatılacaktır. Program detaylarını indirmek için buraya tıklayınız.

Bu toplantı ile sanayi ve tarım yatırımları, girişimcilik, Ar-Ge, dış ticaret, sosyal güvenlik gibi yoğun başvuru alan ve Yatırım Destek Ofisi’ne en çok sorulan devlet destekleri ve yatırım teşviklerine ilişkin en doğru kaynaklardan bilgilendirme yapılması ve ilgili kurum kuruluşlar ile destekler hakkında bilgi almak isteyenlerin bir araya getirilmesi hedeflenmiştir. 

Programda sunumu yapılacak olan destek ve teşvik unsurları, ilgili kurum ve kuruluşların yetkilileri tarafından gerçekleştirilecek olup, genel anlamda bilgi sunmanın yanında öncelikli olarak Ankara bölgesinde sağlanan veya Ankara bölgesindeki potansiyel yararlanıcıların faydalanabileceği destekleri kapsayacaktır.

Konuyla ilgilenen ve bu toplantıya katılmak isteyen çok değerli paydaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Soru ve görüşleriniz için [email protected] adresinden Ankara Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.