DHI saç ekimi, Tedavi sürecinde mevcut saçlarınızın görüntüsünü değiştirmiyor!

DHI saç ekimi, Tedavi sürecinde mevcut saçlarınızın görüntüsünü değiştirmiyor!

Hemen herkes gür, sağlıklı, canlı ve parlak saçlara sahip olmak ister ama özellikle genetik problemlere bağlı olarak çoğu kişi saç dökülmesi problemi yaşar.

Hemen herkes gür, sağlıklı, canlı ve parlak saçlara sahip olmak ister ama özellikle genetik problemlere bağlı olarak çoğu kişi saç dökülmesi problemi yaşar. Ayrıca günlük hayatın stresi, sosyal alışkanlıklara bağlı sebeplerle de bazı kişilerde saç dökülmeleri görülebilir. Ancak saç dökülmesi uzun yıllardır dermansız bir dert olmaktan çıktı. Gelişen teknoloji ve tıp yöntemleri ile de günümüzde de oldukça sık uygulanan bir tedavi yöntemi haline geldi.

Bu yazımızda sizlerle saç dökülmesi ve saç ekimine ilişkin birçok detayı, saç ekimi tedavisinde özellikle son günlerin en popüler ve tercih edilen yöntemlerinden biri olan DHI saç ekimi uygulaması ile ilgili bilgileri paylaşacağız.

Saç kaybına neden olan faktörler nelerdir?

Saç kaybının en önemli nedeni genetik faktörlerdir. İlaveten, ilerleyen yaş, bazı yaralanmalar, çeşitli tıbbi rahatsızlıklar ve kullanılan ilaçlar neticesinde saç dökülmeleri meydana gelebilir.

DHI saç ekimi, saç kaybı sebeplerine bağlı olmaksızın uygulanabilen ve başarılı sonuçlar veren bir tedavi yöntemidir.

image001-001.png

Saç ekimi nedir?

Saç kökünün aktifliğini kaybettiği, saç seyrelmesinin veya kelliğin meydana geldiği bölgelere, sağlıklı halde bulunan saç köklerinin mikro cerrahi yöntemler ile nakledilmesi işlemi, saç ekimi olarak tanımlanmaktadır.

Saç ekimi, saç dökülmesi ya da saç seyrelmesi sorunu yaşayan kişiler için seyrelme ve kellik problemlerinin önüne geçmek için hem doğal hem kalıcı hem de sağlıklı bir çözüm yoludur.

Saç ekimi işleminde, saçların döküldüğü bölgeye, tedavisi gerçekleştirilen hastanın kendisine ait sağlıklı halde olan saçları eklenmektedir. Saç ekiminde, uygulama gerçekleştirilen hastanın genellikle ense bölgesinde bulunan ve dökülmeye karşı direnç gösteren saç kökleri toplanarak, seyrelme gözlemlenen veya tamamen dökülme olmuş bölgelerde açılan kanallara ekilir.

Saç ekimi, tamamen kişiye özel planlanması ve uygulanması gereken, profesyonellik ve hassasiyet gerektiren bir işlemdir. Günümüzde oldukça yaygın olarak kullanılması dolayısıyla algıda basite indirgenmesine rağmen saç ekimi, aslında ufak çapta cerrahi bir operasyondur. Dolayısıyla, alanında yeterli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip doktorlar, profesyonelleşmiş bir ekip ile hijyen kurallarına uyan, nitelikli bir klinik ortamda uygulamanın gerçekleştirilmesi oldukça güvenli olacaktır.

DHI Saç Ekimi nedir?

Direct Hair Implantation yani DHI Saç Ekim, kelime olarak “doğrudan saç ekimi” anlamına gelmektedir.

image002-003.png

DHI Saç Ekimi uygulamasının amacı nedir?

DHI Saç Ekimi uygulamasındaki asıl amaç, saç ekiminden alınan sonuçların kalitesini arttırmak, saçta yoğun görüntüyü sağlamak ve saçlarda kısaltma yapmadan yani saç ekimi süresince saçlı bölgedeki görüntüyü de koruyarak, ekim yaptıran kişinin günlük hayatına dönüşünü hızlandırmaktır.

DHI Saç Ekimi nasıl uygulanır?

DHI Saç Ekimi uygulamasında, sadece uzman kişilerin kullanımına açık olan ve choi adı verilen medikal bir kalem kullanılır. Bu medikal kalem aracılığı ile greftler toplanır ve sonrasında alınan saçlar yine bu medikal kalem yardımı ile ciltte kesi ya da kanal açılmadan direkt olarak uygulama yapılan bölgeye yerleştirilir. Diğer saç ekim yöntemlerinde az önce bahsettiğimiz iki işlem ayrı seferlerde yapılmaktadır. Ancak choi isimli bu medikal kalem sayesinde bu iki işlem tek bir uygulama olarak gerçekleştirilir. Böylelikle hasta için konfor ve kolaylık DHI Saç Ekimi yöntemi ile ön plana çıkmış olur.

DHI Saç Ekimi uygulamasının kişiye sağladığı avantajlar nelerdir?

DHI Saç Ekimi, saç ekim tedavisi için bu yöntemi tercih edenlere farklı açılardan birçok avantaj sağlamaktadır:

  • DHI Saç Ekimi, çok daha sık saç teli ekimi yapılmasına, bu sayede de çok daha doğal görünümlü sonuçlar elde etmeye olanak tanıyan bir uygulamadır.
  • DHI Saç Ekimi yönteminde saç köklerinin sağ kalım oranları çok daha yüksek olmaktadır. Çünkü bu yöntemde kullanılan choi isimli özel medikal kalem sayesinde saç ekimi sırasında köklerin bekleme süresi en aza indirilmiştir.
  • DHI Saç Ekimi uygulamasında, özel medikal kalem sayesinde kanal açma ve saç kökünü yerine yerleştirme işlemlerinin tek bir aşama halinde uygulanması, hasta için kolaylık ve konfor sağlar.
  • DHI Saç Ekimi uygulamasında kesi alanı çok küçük olacağından kanama riski de en az seviyeye inmiş olur.
  • DHI Saç Ekimi’nde tıraşsız saç ekimi oldukça kolaydır. Mevcut bulunan saçlar herhangi bir zarar görmez. Bu yüzden saç dökülmesi henüz tamamlanmayan hastalarda bile rahatlıkla uygulanabilen bir yöntemdir.
  • DHI Saç Ekimi operasyonu sonrası iyileşme süreci çok daha hızlıdır. Hasta, kısa süre içerisinde günlük rutin yaşantısına dönüş yapabilir.

image003-002.png

Siz de sağlığınızdan ödün vermeden hayal ettiğiniz yoğun saç görüntüsüne ulaşmak, acısız, ağrısız ve yan etkisiz şekilde DHI Saç Ekimi uygulamasından faydalanmak, alanında uzman, profesyonel, güvenilir bir kadro yardımı ile DHI Saç Ekimi yaptırmak ve DHI Saç Ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için hemen +90 542 464 74 33 no’yu arayarak Quartz Clinique’e ulaşın ve randevunuzu planlayın..
 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.