Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa göre aşağıda belirtilen anabilim dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır.

Doçent kadroları daimi statüde olup, başvuracakların başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, yayın listelerini ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Doçentlik Belgelerinin onaylı örnekleri ile birlikte bu ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığı’na başvurmaları gerekmektedir.

Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat eden adaylara Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Atama İlkeleri ve Uygulama Esasları uygulanacaktır.

Başvurularda hazırlanacak olan formlar Üniversitemiz web sayfasında bulunmaktadır.

Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

NOT: (*) bulunan anabilim dallarında yabancı dilde öğretim yapıldığından, Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen şartlara sahip olmak.

İlgililere duyurulur.

 

BİRİM/ANABİLİM DALI

UNVAN

ADET

NİTELİKLER

BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİ

Matematik Eğitimi

Doçent

1

Alan Eğitimi (Ortaöğretim Matematik Eğitimi) bilim alanında  doçentliğini almış olmak. Matematik eğitimi alanında söylem analizi (çözümleme) ispat ve ispatlama üzerine çalışmalar yapmış olmak.

HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ

İç Hastalıkları Hemşireliği

Doçent

1

Hemşirelik (Dahili Hastalıklar Hemşireliği) bilim alanında doçentliğini almış olmak.

MİMARLIK FAKÜLTESİ

Bina Bilgisi

Doçent

1

Mimarlık bilim alanında doçentliğini almış olmak.Mimari Tasarım Eğitiminde İnterdisipliner Yöntem Çalışmaları konusunda deneyimli olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Tekstil Teknolojisi

Doçent

1

Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Dokuma kumaşların yapısı, özellikleri ve bilgisayarda simülasyonu konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

Tekstil Teknolojisi

Doçent

1

Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Test cihazı/yöntemi geliştirme çalışmaları yapmış olmak ve objektif kumaş ölçüm teknolojisi alanında eserler yayınlamış olmak.

Tekstil Teknolojisi

Doçent

1

Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Örme kumaş mekaniği ve geometrisi, örme kumaş kompozitleri üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olmak.

Maden İşletmesi

Doçent

1

Maden Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Doğaltaş madenciliği ve madencilik faaliyetlerinde uzaktan algılama konusunda akademik çalışmalara sahip olmak.

Maden İşletmesi

Doçent

1

Maden Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Açık İşletme Madenciliği  konularındaçalışmaları olmak.

Elektronik (*)

Doçent

1

Elektrik-Elektronik  Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Analog tümdevre tasarımı ve kaotik devreler konularında yayınları olmak.

Çevre Teknolojisi

Doçent

1

Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Su kalitesinin istatistiksel yöntemlerle değerlendirilmesi konusunda çalışmaları olmak.

Genel Jeoloji

Doçent

1

Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Fiziksel Volkanoloji, Magmatik kuşakların jeolojisi konularında çalışmaları olmak.

Genel Jeoloji

Doçent

1

Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Planktonik foraminiferlerkonusunda uzmanlaşmış olmak.

Bilgisayar Yazılımı (*)

Doçent

1

Bilgisayar-Bilişim Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Multimedya bilgigerigetirim alanında akademik çalışmaları olmak.

Mineroloji-Petrografi

Doçent

1

Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Magmatik kayaların petrolojisi ve jeokimyasal modellemeleri üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Yapı

Doçent

1

İnşaat Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Betonarme kirişlerin CFRP şerit ve çubuklarla güçlendirilmesi üzerine çalışmaları olmak.

TIP FAKÜLTESİ

Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Doçent

1

Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığı yapmış olmak. Psikiyatri (Çocuk Psikiyatri) bilim alanında doçentliğini almış olmak. Otizm ve duygudurum bozuklukları alanlarında çalışmaları olmak.

Aile Hekimliği

Doçent

1

Aile Hekimliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Anksiyete bozuklukları, kanser epidemiolojisialanlarında çalışması olmak.

Tıbbi Patoloji

Doçent

1

Patoloji uzmanı olup, Tıbbi Patoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak.Nefropatoloji konusunda yetkin, Elektron mikroskopi konusunda deneyimli olmak.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Doçent

1

Çocuk Alerjisi  yandal uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bilim alanında doçentliğini almışolmak.Konusunda en az 10 yıl deneyimli olmak.

Tıbbi Farmakoloji

Doçent

1

Tıbbi Farmakoloji bilim alanında doçentliğini  almış olmak.Klinik Toksikoloji alanında yayınları olmak.

Fizyoloji

Doçent

1

Tıp Fakültesi mezunu olmak.Fizyoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak.Davranış ve egzersiz fizyolojisi alanlarında çalışmaları bulunmak.

Histoloji ve Embriyoloji

Doçent

1

Tıp doktoru olmak.Histoloji ve Embriyoloji bilim alanında doçentliğini almış olmak.Karaciğer iskemi-reperfüzyon hasarı ile ilgili çalışma deneyimi olmak.

FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU

 

Doçent

1

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanında doçentliğini almış olmak. Nörolojik Rehabilitasyon alanında çalışıyor olmak.

İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU

İktisadi ve İdari Programlar

Doçent

1

Siyaset Bilimi bilim alanında doçentliğini almış olmak. Siyaset metodolojisi, Türk Siyasal Yaşamı konularında çalışmaları olmak.

REHA MİDİLLİ FOÇA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

 

Doçent

1

Muhasebe bilim alanında doçentliğini almış olmak.Veri Zarflama Analizi ve Finansal Olmayan Performans Ölçümlemesi konularında çalışmalar yapmış olmak.

TORBALI MESLEK YÜKSEKOKULU

 

Doçent

1

Maden Mühendisliği bilim alanında  doçentliğini almış olmak.En az 5 yıl doğal taşlar konusunda çalışmış olmak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.