Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2016

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2016

Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2016

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESI'NDEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Hastanesinde giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden (11 Hemşire) karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2 inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır.

BÜTÇE

SAYI - UNVAN

İLAN NO

BRÜT ÜCRET

ARANAN NİTELİKLER

Özel Bütçe

11 HEMŞİRE

2016/11

- Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 
2.665,35 TL.

- Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar 
olanlar için 2.699,29 TL

-Lisans Hemşirelik 
bölümü mezunu olmak 
-2016 KPSSP3 sınavı 
puanı olmak 
-Askerlik görevini 
yapmış olmak

Başvuruda bulunacakların;

* 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması.

* Askerliğini yapmış olması,

* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması,

* Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

İsteklilerin;

Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 5 iş günü içinde www.deu. edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır. Kişilerin göreve başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de www.deu.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlikte açıklanan 'Evrak Teslim Tarihi'nde Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi insan Kaynaklan Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Göreve başlama tarihi evrak teslim tarihinden itibaren en geç 5 gün içerisindedir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır

Adres: D.E.Ü. Hastanesi Başhekimliği İnciraltı/İZMİR Tel: (0 232) 412 23 20

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.