Dolar Biriktirenler Kaçınılmaz Son Geliyor!

Dolar Biriktirenler Kaçınılmaz Son Geliyor!

Dolar Biriktirenler Kaçınılmaz Son Geliyor! Tahminleri Tutan Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer Dolar İçin Öyle Bir Seviye Verdi ki...

Dolar ve altında sular durulmuyor. Dinlenme modundan çıkan dolar 15 TL seviyesini aşarken, altın ise 10 Mayıs Salı günü 920 seviyelerine ulaştı. Yatırımcı ise korkutan süreçte ne yapacağını araştırmaya başladı. Dolar hakkında yüksek rakamlar veren Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer ise öyle bir seviye verdi ki şoke olacaksınız. İşte Geçer'den dolar yorumu.

Para ve altın piyasasındaki hareketlilik 10 Mayıs Salı günü de devam etti. Dolar 14 TL seviyesinden yükselişe geçerken, altının düşüş serüveni ise kısa sürdü. Peki dolar ve altında yükselişler devam edecek mi? Yatırımcı elindeki altın ve doları be yapmalı. İşte Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yatırımcılar için kritik uyarılar.

SELÇUK GEÇER DOLAR İÇİN SON SEVİYEYİ VERDİ!
Sosyal medya hesapların yaptığı piyasa açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine uç seviyelerde tahminler geldi. Özellikle dolara ilişkin kritik uyarılarda bulunan Geçer, dolar için öyle bir seviye verdi ki yatırımcı şoke oldu. Her açıklamasında doların yükselişe geçeceğini belirten Geçer'in Mayıs ayı tahminleri de tuttu. Peki yatırımcı doları hangi seviyede almalı? Doları olan satmalı mı? Selçuk Geçer tüm bunları cevabını Youtube kanalından cevapladı. Yüksek enflasyona dikkat çeken Geçer, bu yükselişlerin sene sonuna kadar devam edeceğini ifade etti. Geçer, dolar ilişkinse 22 TL seviyelerini gösterdi.

DOLAR TAHMİNLERİ TUTAN GEÇER'DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Twitter hesabından paylaşımlar yapan Geçer, doların 14.95 seviyelerinde olduğu sırada attığı tweet gündeme geldi. Tahminleri çıkan Geçer şu paylaşımı yapmıştı: "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an. Boşa dolar 17 demedik... Dolar 14.95"

Geçer bu paylaşımın ardından yine dikkat çeken bir dolar paylaşımı yaptı. Geçer yaptığı paylaşımda yeni dolar seviyesini verecek şunları yazdı: "Dolar 22 kaçınılmaz, dolar 17 her an"

İşte o paylaşım...

GEÇER'DEN KORKUTAN KONUT FİYATI DEĞERLENDİRMESİ
Dolar kuru tahminleri ile dikkatleri üzerine çeken Geçer, enflasyona ilişkinde ciddi paylaşımlar yaptı. Geçer, ev fiyatlarına ilişkin korkutan bir paylaşım yaptı. " Kurunun yanında yaş yanar" diyen Geçer'in paylaşımı şöyle:

"Evde tuttuğunuz yüzde 50'yi artık tutamayacaksınız. Çünkü bu fiyatlarla hepsi sokakta yaşamak zorunda kalacak. Diğer yüzde 50 mi ? Eeee kurunun yanında yaş da yanar"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.