Dolardaki oyunu açıkladı: Ciddi bir propaganda var, dikkat!

Dolardaki oyunu açıkladı: Ciddi bir propaganda var, dikkat!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan dolar ve altın için yeni uyarı geldi: İhtiyacınız yoksa bozdurmayın. Enflasyona Endeksli Tahvil Çıkmayınca Dolar Çıktı…Peki Bu Çıkış Nereye Kadar? Tunç Şatıroğlu cevapladı.

Enflasyona Endeksli Tahvil Çıkmayınca Dolar Çıktı…Peki Bu Çıkış Nereye Kadar? Tunç Şatıroğlu cevapladı.

Şatıroğlu dolarda çok kötü propaganda yapıldığını, aynı 20 aralık gibi doların düşeceği senaryoları olduğunun ifade edildiği, bu propagandanın örgütlü olarak yapıldığını düşündüğünü, bunun kimler tarafından söylenildiğinin belli olmadığına dikkat çekti. Bu söylentileri yayanların piyasada örgütlü bile olabileceğine değinen Şatıroğlu, doların düşme ihtimalinin zor olduğunu ifade etti.

Piyasada süper bono ve enflasyon endeksli tahvil sözlerinin de olduğunu, bunun çıksa bile doları bir miktar geri çekeceğini fakat bu geri çekilmelerin alım fırsatı olacağına değindi.

Yatırımcılara mevcut dolar ve altınlarını ihtiyaç yok ise bozdurmamalarını ve beklentisinin yükseliş yönünde olduğunu ifade etti.

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'nun Dolar/TL'ye ilişkin dikkat çeken analizi ve dolardaki propaganda oyunu. Aşağıdaki videoda ilk 5 dakikada dolar ve altın yorumlarının tamamını dinleyebilirsiniz.

Kaynak: Kanalfinans

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.