Düzce Üniversitesi 70 Sürekli İşçi Alımı İlanı

Düzce Üniversitesi 70 Sürekli İşçi Alımı İlanı

Düzce Üniversitesi 70 Sürekli İşçi alacak. Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI açıklandı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden

SÜREKLİ İŞÇİ ALIM İLANI

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde "Sürekli İşçi" alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, İŞKUR internet sitesinden 15/05/2020 - 22/05/2020 tarihleri arasında online olarak veya Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Düzce Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen başvurarak yapacaktır.

İlan KoduÇalıştırılacağı
Hizmet Türü
Kadro
Sayısı
İlan Şartı
İŞ202000201Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi (Merkez)30

* Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından yada sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak
*Başvurunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.
* Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.
* Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
* Belgelendirmek şartıyla Düzce ili veya ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıl süreyle ikamet ediyor olmak.

İŞ20200202Hasta Bakımı ve Temizliği Görevlisi (Merkez)34

* Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından yada sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak
* Başvurunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.
* Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.
* Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
* Ulusal Düzeyde başvuru yapılabilir. İkametgah zorunluluğu bulunmamaktadır.

İŞ20200203Güvenlik Görevlisi (Merkez )6

* En az ilköğretim en fazla ortaöğretim mezunu olmak.
* Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak.
* Başvurunun son günü itibariyle 35 yaşını bitirmemiş olmak.
* Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak.
* Üniversitenin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yer alan iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.
* Belgelendirmek şartıyla Düzce ili veya ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle en az 1 yıl süreyle ikamet ediyor olmak.

I. BAŞVURU ŞARTLARI
1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2. 18 yaşını tamamlamış olmak.
3. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.
4. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
5. İşe alınmada öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.
6. Göreve başlayacak personelin başvurduğu kadronun gerektirdiği görevleri yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (bedensel ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda ilgili mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.
7. Engellilerin, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek.
8. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak (Terhis, Muaf, Tecilli)


II. AÇIKLAMALAR
1. Her aday, ilan edilen kadrolardan yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.
(Başvuru yapan adayların başvuru sürecini Üniversitemiz internet adresinden takip etmeleri önem arz etmektedir.)
2. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.
3. Adaylar, başvuru yapacakları ilan kodunu başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra ilan kodu değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
4. Başvuruların tamamı İŞKUR’a yapılacak olup kura çekimi için başvuru listeleri İŞKUR tarafından Üniversitemize gönderilecek ve ilgili adaylar süresi içinde istenen belgeleri Üniversiteye ibraz edeceklerdir.
5. Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Geçici 6’ıncı maddesi gereğince, istihdam edilecek kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar yedek aday, İŞKUR tarafından bildirilen başvurular arasından noter huzurunda Üniversitemizde çekilecek kura sonucunda belirlenecektir.
İş Tanımları;
• Hasta Bakım ve Temizliği Görevlisi: Bu unvan ile ilgili görev tanımı Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin www.hastane.duzce.edu.tr internet adresinde bulunmaktadır. Asgari ücretin %10 fazlası üzerinden ücretlendirilecektir
• Güvenlik Görevlisi: İdarenin güvenlik personeli ile ilgili vereceği tüm görevleri vardiyalı olarak yapacaktır. Üniversitemizin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde vardiyalı olarak görev yapacaktır. Asgari ücretten ücretlendirilecektir.


III. BELGE TESLİMİ, KURA İŞLEMİ, KURA TARİHİ, YERİ VE SONUÇLARIN AÇIKLANMASI
1. Noter Kurasına katılacakların isim listesi, kura tarihi, yeri, saati ve sonuçları www.duzce.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.
2. Çin Halk Cumhuriyetinden birçok ülkeye yayılan ve Ülkemizde de tespit edilen COVİD-19 Virüsü nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından 6 Mart 2020 tarihinde yayınlanan “koronavirüs (covid-19) hakkında yükseköğretim kurumlarında alınacak tedbirlere ilişkin öneriler” gereğince halk sağlığını korumak açısından bahsi geçen kura çekimi başvuru yapanların katılımına açık olarak yapılamayacaktır. İstekli adaylar kura çekim sürecini sosyal medya hesaplarından youtube, twitter ve facebook kanallarında Üniversitemize ait “duzceuniversite” adreslerinden canlı olarak izleyebilecektir.

3. Kura işleminin 03/06/2020 tarihinde saat 10:00 da Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonunda yapılması planlanmış olup herhangi bir değişiklik olması durumunda www.duzce.edu.tr adresinden adaylara ayrıca duyurulacaktır.
4. Kura sonucu işe alınmaya hak kazanan asil ve yedek listesinde yer alan adayların başvurmuş oldukları kadrolar için ilanda belirtilen belgeleri 08-12.06.2020 tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
5. Başvuru evraklarında yer alan belgelerin sahte veya geçersiz olması durumunda adaylar işe başlama haklarını kaybedeceklerdir.


IV. KURA SONUCU
1. Kura sonucu işe alınmaya hak kazanan asıl ve yedek aday listeleri; 05.06.2020 tarihinde www.duzce.edu.tr internet adresinden ilgililere duyurulacaktır.
2. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
• Ayrıntılı bilgi için; www.duzce.edu.tr internet adresinden ve 0 380 542 11 20 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.