Eğitim-Bir-Sen'de Bir İstifa Daha

Eğitim-Bir-Sen'de Bir İstifa Daha

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Yağcı istifa etti

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Yağcı istifa etti. Yağcı, AK Parti Kahramanmaraş aday adayı olmak için Eğitim-Bir-Sen'deki görevinden istifa etti.

"Devletimizin birliği, milletimizin dirliği ve diriliği için, medeniyet değerlerimizin yeniden ihya ve inşası için" Eğitim-Bir-Sen'deki görevinden istifa ettiğini ifade eden Yağcı, şu şekilde konuştu: "Refah ve mutluluğun yükselmesi için, bu mücadelenin kuru bir cihangirlik mücadelesi olmadığını haykırmak için, milletin hayallerinin gerçekleşmesi için, gelecek asrın bizim asrımız olması için, istikbalde en yüksek gür sedanın bizim sedamız olması için, daha güçlü, daha etkili ve daha yetkili bir Türkiye için, "Yeniden Büyük Türkiye İdeali için", mensubu olmaktan onur duyduğum Eğitim-Bir-Sen'deki Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyor ve AK Parti saflarında siyaset yapmaya bismillah diyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Teyfik Yağcı kimdir?

1960 yılında Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesine bağlı Alemdar Kasabası'nda doğdu. Alemdar İlkokulu, Elbistan Ortaokulu, Elbistan Mükrimin Halil Lisesi ve Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu (1981).

 

1984'te Afşin-Elbistan Termik Santrali İşletme Müdürlüğü'nde ilk memuriyetine başladı. Burada muhasebe şefi olarak çalışırken Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne (KSÜ) geçti (1993). Üniversitenin çeşitli birimlerinde; Yüksekokul Sekreteri ve Şube Müdürü olarak çalıştı. KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde "İşletme Yönetiminde İletişimin Etkinliği" konulu teziyle yüksek lisans yaptı. Halen Cumhuriyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme ABD, Yönetim ve Organizasyon Bilim dalında doktorasını yapmaktadır. KSÜ'de sendikal çalışmalarda bulundu ve Eğitim-Bir-Sen Üniversite Şubesi'nde Şube Sekreteri olarak görev yaptı.

19-20 Şubat 2011'de yapılan Eğitim-Bir-Sen 4. Olağan Genel Kongresi'nde Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçildi. 12 Haziran 2011'de yapılacak milletvekilliği seçimlerinden dolayı yönetim kurulunda meydana gelen istifa nedeniyle yönetim kurulu asil üyeliğine davet edildi. Yeniden yapılan görev dağılımı ile Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreterliği görevine getirilen Yağcı, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum