Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmene Saldırıyı Lanetledi: İnsana kıyarak varılacak hiçbir hedef yoktur

Eğitim-Bir-Sen'den Öğretmene Saldırıyı Lanetledi: İnsana kıyarak varılacak hiçbir hedef yoktur

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde belediye başkanının hedef alındığı silahlı saldırıda, seken kurşunlar olay yerinden geçen Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde görevli müzik öğretmeni üyemiz Şenay Aybüke Yalçın’ın bulunduğu araca isabet etmiş, ağır...

Batman’ın Kozluk İlçesi’nde belediye başkanının hedef alındığı silahlı saldırıda, seken kurşunlar olay yerinden geçen Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde görevli müzik öğretmeni üyemiz Şenay Aybüke Yalçın’ın bulunduğu araca isabet etmiş, ağır yaralanan Yalçın, kaldırıldığı hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştır.

Binlerce insanımızın hayatına mal olan terör belası son günlerde tekrar canlanmaya başlamış, yapılan saldırılarda birçok güvenlik görevlimiz şehit olmuştur. Eğitim-Bir-Sen olarak, terörü, teröristleri ve onları destekleyenleri her zaman lanetledik, yine lanetliyoruz.

Yıllardır devam eden, maddi ve manevi açıdan ülkemize çok şey kaybettiren terör, iğrenç yüzünü bir defa daha göstermiştir. Teröristler ve onların arkasındaki güçler şunu iyi bilmelidir ki, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklar, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize zarar veremeyeceklerdir. Uluslararası güçlerin ülkemiz ve bölge ülkeleriyle ilgili kötü emellerine taşeronluk eden, onların kuklalığını yapan terör örgütleri, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da asla başarılı olamayacak, milletimizi yıldıramayacak, amaçlarına ulaşamayacaklar.

Asker, polis, sivil, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden masum insanları katleden hiçbir terör örgütü başarılı olamamış, istediğini elde edememiş, eninde sonunda yenilgiye uğramış, önce milletin vicdanında, sonra döktüğü kanda boğulmuştur. İnsana kıyarak varılacak hiçbir hedef yoktur, olamaz.

Terör olaylarında, alçakça saldırılar sonucunda şehit olan güvenlik güçlerimize, insanlıktan nasiplenmemiş teröristlerin öldürdüğü öğretmenlerimize, diğer kamu görevlilerine ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor; bütün terörist saldırıları, hainleri, onları koruyup kollayan, destekleyen güçleri lanetliyor, terörün olmadığı, kardeşlik ikliminde huzur, refah ve barışın hâkim olduğu bir gelecek temenni ediyoruz.

Şenay öğretmenimize Allah’ta rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.