Eğitim-Bir-Sen'den Vefa Bardakcı'ya ziyaret

Eğitim-Bir-Sen'den Vefa Bardakcı'ya ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum ile birlikte, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı’yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını dile

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum ile birlikte, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı’yı ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Ziyarette konuşan Latif Selvi, eğitimciler olarak çok önemli bir iş yaptıklarını belirterek, “Bizler, eğitimciler olarak, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştirmek, yarının yöneticileri olacak gençlerimizi geleceğe hazırlamak gibi hassas, oldukça önemli bir mesleğin mensuplarıyız. Hep birlikte, ülkemiz için, çocuklarımızın daha kaliteli bir eğitim almalarını sağlamak için daha çok çalışmalıyız. İşimiz, uğraş alanımız çocuklar ve gençler olduğu için sorumluluğumuz da bir kat fazladır” dedi.

İnsanı merkeze alan, temel insan hak ve özgürlükleri için yıllardır mücadele veren, eğitim çalışanları için çok önemli kazanımlar elde eden, adil paylaşımın sağlanması için çaba harcayan bir sendika olarak, daha iyi bir eğitim, sorunları en aza indirgenmiş eğitimcilerin olduğu bir geleceğin inşası için ellerini hep taşın altına koyduklarını kaydeden Selvi, “Yerli motiflerle bezenmiş, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlayan, onlara çok iyi bir gelecek hazırlayan, evrensel standartlara ulaşmış bir eğitim sistemi için gösterdiğimiz çabaları, yaptığımız çalışmaları, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu konuda pek çok çalışma yaptık, öneriler ortaya koyduk. Bundan sonra da bu tür çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getirerek, heyete teşekkür etti.

Latif Selvi, ziyaretin sonunda Bardakcı’ya, Eğitim-Bir-Sen yayınlarından oluşan bir set takdim etti. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.