Eğitimsen Genel Başkanı Maaşını Açıkladı!

Eğitimsen Genel Başkanı Maaşını Açıkladı!

Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, kişisel twitter hesabından maaş bordrosunun fotoğrafını yayınlayarak bir açıklama yaptı.

Feray Aytekin Aydoğan, 4.206,77 TL (Dört Bin İki Yüz Altı Lira, Yetmiş Yedi Krş) maaş aldığını ve huzur aidatı vb adlar altında başka bir ödeme almadığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta Sağlık-Sen üzerinden yapılan haberlerde, sendika genel başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yüksek maaşları konu edinmişti.

Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, kamuoyuna yansıyan rakamların yanlış olduğu ifade edilmiş, yapılan haberlerin "yalan haber" olduğu ifade edilmişti. 

Eğitim-Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan, sendikacıların aldıkları maaşlar hakkında tartışmalara yeni bir alan açtı. Aytekin sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şöyle dedi:

Vazgeçilmez ilkemizdir!
‘’Eğitim Sen tüzüğü madde 59: Görevleri süresince aylık ve öteki özlük haklarını, bulundukları kadro ve derecenin hak ettikleri toplamını geçmeyecek şekilde sendikadan alırlar. Huzur aidatı’’ vb isimler altında hiçbir ayrımcı uygulamayı kabul etmeyiz.’’

egitim-sen-genel-baskani feray-aytekin-aydogan.jpg

Ekim Ayı Otomobil Kampanyaları Açıklandı

Ekim Ayı Otomobil Kampanyaları Açıklandı

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum