Endorfia’nın Yeni Gelenleri Arasında En Sevdikleriniz Var!

Endorfia’nın Yeni Gelenleri Arasında En Sevdikleriniz Var!

Endorfia mağazasında yok yok! Özellikle de son zamanlarda artan yoğun ilgi ve çeşitlenmiş yeni kategorileriyle herkesi mest etmeye devam ediyor.

Endorfia mağazasında yok yok! Özellikle de son zamanlarda artan yoğun ilgi ve çeşitlenmiş yeni kategorileriyle herkesi mest etmeye devam ediyor. Yediden yetmişe küçük büyük demeden herkese hitap edecek çeşitli bir sürü ayrıcalıklı setler ve hediye kutularını da mağazada bulabilirsiniz. Ayrıca her geçen gün yeni gelenler arasına eklenen birden çok ikramlıklar da ağızları şenlendirmek için bir numara! Özellikle de en yeni tatlı ikramlıklardan olan Makaronlar da artık bu mağazalarda yerin, almış bulunuyor.

Covid-19 salgını başta olmak üzere sağlığınızın her anına güzel dokunuşlar yapacak hediye setleri de mevcut. Mis kokulu kolonya esansları ile bütünleşen çikolatalardan lokumlara kadar şahane setler var. Bunlar arasında en çok dikkat çeken ve herkesin en sevdiği setlerden biri de Hediyelik Kolonya seti oluyor. Bu set içerisinde hem kokusuna aşık olacağınız kolonya esansları hem de tadına doyum olmaz yumuşacık taze lokumları bulabilirsiniz.

İçeriğiyle Gözleri Kamaştıran Hediye Setleri Endorfia Mağazalarında Sizleri Bekliyor…

İçinde en kaliteli tasarım ürünler, kişiye özel isim yazdırılabilen ürünler, ağızları tatlandıracak çikolatalar, drajeler, makaronlar, lokumlar ve dünyaca ünlenmiş olan dünya kahveleri yine bu kategorilerde çeşitleriyle fark yaratıyor. İstediğiniz seti seçme özgürlüğüne ve içeriğini de kendi zevkinize göre belirleme şansına sahipsiniz. Hangi hediyeden ve setten yana olursanız olun alacağınız her ürünle farkınızı ortaya koyacaksınız.

Salgın döneminde sevdiklerimizle aramıza mesafeler girmiş olsa da kısa süreli ziyaretler yapabilirsiniz. Elbette ki yanınızda tedbir amaçlı götürebileceğiniz setler ile bunu sağlayabilirsiniz. Mesela yaşça büyük ya da küçük fark etmeden her gittiğiniz yere eli boş gitmemek ancak faydalı hediyeler almak için Hediyelik Kolonya, çikolata kolonya seti ya da sadece kolonya setlerini tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem içerisinde bulunan leziz lokumları ve çikolataları ikram etmiş olacak hem de sağlık açısından oldukça faydalı olan kolonyaları kullanmış olacaksınız. Aynı zamanda da tekli kolonyalardan alabilir ve yanına leziz makaronlardan alabilirsiniz. Zira alacağınız her makaron çeşidi uygun makaron fiyatları ile mağazalarda sizleri bekliyor olacak.

Hediyelik Kolonya Setleri Neden Özel?

Hediyelik kolonyalar arasında bulunan 80 Derece Kolonyalar özel bir üründür. Hem kokusu hem de işlevi büyük olan bu kolonya ayrıca en uygun fiyatlarla satılıyor. Hijyen açısından önemli bir yere sahip olan kolonyalar, içeriğindeki bileşenler sayesinde tüm bakteri, virüs vb. mikropları deriden uzaklaştırarak vücut dengesini sağlıyor. Özel olarak ve hassas bir titizlikle üretilen kolonya çeşitleri korona virüs sürecinde de sağlığı korumaya yardımcı oluyor. Bu esanslar misket limonu, lavanta, yeşil çay, yasemin ve ıhlamur gibi bitkilerle harmanlanıyor. 50 ML ve 200 Ml olmak üzere birbirinden farklı boyutları ile birçok kolonya mağazada stoklarda sizleri bekliyor.

Ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri ve geçmiş olsun ziyaretleri için küçükte olsa bir hediye almak kültürümüzün adetlerindendir. Bazen bir içecek bazen bir çikolata bazen bir çiçek olabileceği gibi bazen de bir kolonya almak daha iyi bir hediye seçimi olabilir. Şüphesiz ki Covid-19 sürecinde alınabilecek en özel ve en doğru ürünler, hediyelik logolu kolonyalar olacaktır. Bu kolonyalar temizlik için önemli olduğu kadar burun sağlığı için de çok dikkat edilmesi gereken bir şeydir.

Kişiye Özel Hediyeler ve Makaron Çeşitleri Neler?

Fransız mutfağından Tür mutfağına konuk olan bu tatlı makaron bezelerini seçebilir, makaron çeşitleriyle sevdiklerinizi buluşturabilirsiniz. Sadece makaron değil, makaronların bir arada bulunduğu kişiye özel hediyeleri seçebilirsiniz.

Makaron Çeşitleri Neler?

  • Vanilyalı Hindistan Cevizli Antep Fıstığı D1 Makaron Kutusu
  • Limonlu Frambuazlı Çikolatalı C2 Makaron Kutusu vb.

Makaronlu Hediye Setleri Neler?

  • Kişiye Özel Filtreli French Termos Siyah- C2 Makaron
  • Kişiye Özel Filtreli French Termos- B1 Makaron
  • Kişiye Özel Filtreli French Termos- A2 Makaron vb.

Uygun ve avantajlı olan makaron fiyatlarını, kişiye özel olarak tasarlanmış olan kaliteli ürünleri tek bir set halinde alarak sevdiklerinize çifte mutluluklar yaşatabilirsiniz. Aynı zamanda da makaron gibi kişiye özel hediyelere eşlik eden çikolataları, lokumları, drajeleri de alabilirsiniz. Hele ki 70 ülkede üretilen Arabica çekirdeklerinden harmanlanarak paketlenen leziz dünya kahvelerini tadabilir ve tadımcıların dahi birinci sınıf lezzet olarak nitelendirdiği bu kahveleri sevdiklerinize armağan olarak özel setler içerisinde alabilirsiniz.

Endorfia’da Hangi Dünya Kahveleri Bulunuyor?

Hediyelik kolonya setleri kadar geniş yankı uyandıran ve çok sevilen hediyeliklerden biri de şüphesiz dünya kahveleridir. Bu kahveleri alabilir keyif dolu dakikaları sevdiklerinizle yaşayabilirsiniz. Peki, mağazada hangi dünya kahveleri var?

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; misket limonu, mango ve limon.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata karışımı.

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; yaban mersini, kuru üzüm, karemel.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao.

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; elma, bal, çikolata ve kiraz.

Kişiye Özel Setlerde Yer Alan Dünya Kahveleri

Kişiye özel setlerle bir arada bütünleşen dünya kahveleri adeta çifte mutluluğun simgesi… Bu setler ile sevdiklerinize harika jestler ve unutamayacakları sürprizler yapmaya ne dersiniz? O halde bu setler nelermiş birlikte göz atalım.

  • Çelik Termos Bardak Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4 Kahve Seti
  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Gümüş & Colombia Supremo Medellin
  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Siyah & Kenya AA Plus Kahve Seti
  • Siyah Çelik Termos Bardak & Kenya AA Plus Kahve Seti

Ve çok daha fazlasını Endorfia mağazalarında kolaylıkla ve keyifle bulabilirsiniz.

Endorfia’yı ziyaret etmek için : https://www.endorfia.com/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.