Erdoğan: Bunlar Kanla Besleniyor!

Erdoğan: Bunlar Kanla Besleniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da öğrenci buluşması programında konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da öğrenci buluşması programında konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da öğrenci buluşması programında konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...
Sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Karşılıksız sevgi gerçek anlamını sizlerle buluyor. Bu duruşunuzla tüm dünyaya gerçek barış mesajı veriyorsunuz. Bu etkinliklerin aramızdaki muhabbeti dah ada perçinlemesini Rabbimden niyaz ediyorum. Bu buluşma tam 7 ülkedeki 50'den fazla şehirdeki kucaklaşamların son halkasını oluşturuyor. Programa iştirak eden tüm gönüllü kuruluşlara ve temsicilere teşekkür ediyorum. Türkiye'yi seçen tüm misafir öğrencilerimize ayrıca hoş geldiniz diyorum.

BU VATANI BÖLDÜRMEYECEĞİZ
Bu buluşmanın güçlenerek yeni ülkelere taşarak devam etmesini ümit ediyorum. Şuan da bayrağımızın şanlı bir şekilde dalgalanması için vatanımızın bir ve bütün olarak kalması için şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. "Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz, onlar diridirler ama siz bilemezsiniz" diyor ilahi ferman. Böldürmeyeceğiz bu hainlere vatanı.

HALK NE DERSE O OLACAK
Başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekiyor diyor bir zat. 3 unsur var mezhepçilik,ırkçılık ve terör. Bu zatın söylediklerinde bu üç unsurun da tamamı var. Bunlar bölücü terör örgütünün uzantıları gibi kanla besleniyorlar. Bunlarda da bu rüzgar esmeye başladı. Kanla da netice alamayacaksınız. Egemenlik kayıtsız şarrtsız milletindir. Millet ne derse o olacak. Halk ne derse o olacak, hak ne derse o olacak.

Bizim medeniyetimiz hikmet ve irfan medeniyetidir. Biz misafir öğrecilerimizle birlikte tüm insanlığı sarack barış iklimine katkı sağlamanın derdindeyiz.Siz bizden, biz de sizden çok şey öğreniyoruz.

Şimdi çıkmış bir tanesi dünyanın her hangi bir yerinde Başkanlık sistemi için 'Kan gerekiyor kan' diyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.