Erdoğan kritik toplantı öncesi açıklama yapıyor

Erdoğan kritik toplantı öncesi açıklama yapıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek 'Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı öncesi açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınabilecek önlemler ve planlamalar ile ilgili kapsamlı bir toplantıyı başkanlık ediyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesinin önlenebilmesi adına yapılan toplantıya bakanlar da katılıyor.

Türkiye'de koronavirüsten ilk ölümün gerçekleşmesinin ardından Ankara'da düzenlenen bu toplantıda önemli kararların alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik koronavirüs toplantısı öncesinde önemli açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Günlük hayatı durma noktasına getiren bu olay için gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz. Ülkemizin ağustos 2018 yılında yaşadığımız kur faiz enflasyon saldırısından yeni yeni kurtulmaya başladığımız bu dönemde işi sıkı tutmak zorundayız. 

Devlete düşen görevler yanında özel sektöre düşen görevler de vardır. Ülkemizin sağ salim bu süreçten çıkardığımızda eskisinden daha büyük fırsatların bizi beklediğini biliyoruz. 

Şimdiki salgın dönemi avrupa başta olmak üzere tüm dünyayı üretim konusunda alternatiflere yöneltmiştir. Ayrıca finans alanında yaşanan gelişmeler de ülkemize avantajlar sağlayacaktır. 

Hastalığı sıkı bir şekilde kontrol altında tutabilirsek iyi günler bizi bekliyor olacak.

En iyi konumda olarak şu anda biz gözüküyoruz. İngiltere ve Fransa ve İtalya'nın durumu bizimle mukayese edilemeyecek derecede. 

Alacağımız kararların ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Ayrıntılar geliyor...

(haber7)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.