Erdoğan: Sanatçı müsveddeleri beni ipe götürecekmiş, bunun bedelini ödeyecekler

Erdoğan: Sanatçı müsveddeleri beni ipe götürecekmiş, bunun bedelini ödeyecekler

Erdoğan, "Beni ipe götüreceklermiş. Bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler yapıyor. Senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Bunlar sanatçı müsveddesi, yargıya hesabını versinler. Bunun bedelini ödeyecekler" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 2018 Yılı Mali Genel Kurulu'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Gezi Parkı'ndaki 12 ağacın taşınması bahane edilerek ekonomimiz hedef alındı. Burayı Fransa zannettiler, Hollanda zannettiler. Yanıldılar. Biz 15 Temmuz'da da nasıl yanıldıklarını kendilerine gösterdik. İistiklal Caddesi'nde dükkan bırakmadılar, belediye otobüslerini yaktılar. Bunların arkasında duranları nasıl savunuruz. Sen anamuhalefetin başı olsan ne yazar, olmasan ne yazar.

"BUNLAR SANATÇI MÜSVEDDESİ"

Beni ipe götüreceklermiş. Bunu sanatçı görünümü altındaki müsveddeler yapıyor. Senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Biz bu yola farklı çıktık. Senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız. Bunlar sanatçı müsveddesi, yargıya hesabını versinler. Bunun bedelini ödeyecekler. Bu ülkenin cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi git yargıda bedelini öde.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programına Müjdat Gezen'le birlikte konuk olan Metin Akpınar, demokrasinin önemine vurgu yaparak, "Kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" demişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.