Erdoğan talimat verdi! Tek tek tespit edilip geri alınacak

Erdoğan talimat verdi! Tek tek tespit edilip geri alınacak

AK Parti, belediyeleri halka soracak

AK Parti, belediyeleri halka soracak

VERİLEN SÖZELER NE KADAR HAYATA GEÇİRİLDİ

Türkiye gazetesinden Damla Peker'in aktardığına göre AK Parti, partili belediye başkanlarıyla ilgili olarak “Halka hangi hizmetlerden memnunsunuz, hangilerinden memnun değilsiniz? Beklentileriniz nelerdir?” sorularını yöneltecek. Ayrıca, 2014 yılında gerçekleşen yerel seçim öncesi verilen sözlerin ne kadarının hayata geçirildiğine yönelikte çalışma yapılması planlanıyor.

Belediye başkanlarının performanslarına ilişkin parti teşkilatlarından da raporlar istenecek. Belediye başkanlarına yönelik olarak en önemli değerlendirme ise belediye başkanlarını halkın gönlüne ne kadar hitap ettiği olacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile başlatılan “Gönül Belediyeciliği seferberliğine” belediye başkanlarının katkıları ölçülecek.

AK Parti’nin önceden kazanıp son seçimde kaybettiği belediyeler başta olmak üzere tüm belediyelerde de saha araştırması yapacak. AK Partili olmayan belediyelerin halka sunmadığı hizmetler teker teker tespit edilecek.

ADAY BELİRLEMEDE YOL GÖSTERECEK

AK Parti’de yapılacak bu değerlendirmeler yerel seçimler öncesinde aday belirleme süreçlerinde yol gösterici olacak. Milletle gönül bağı kuramayan, milletin ihtiyaçlarına cevap veremeyen ya da AK Parti’nin hizmet politikalarına ayak uyduramayan isimler listelerde tercih edilmeyecek.

Kaynak : Türkiye

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.