Erdoğan: Ucu en yakınımıza dokunacak olsa da 'FETÖ'yle mücadele...

Erdoğan: Ucu en yakınımıza dokunacak olsa da 'FETÖ'yle mücadele...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kongrede açıklama yaptı. Erdoğan, "Ucu en yakınımıza dokunacak olsa da 'FETÖ'yle mücadelemize destek olmaya çağırıyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

AK Parti ailesinin kıymetli dostları, kıymetli misafirler, sevgili yol arkadaşlarım, değerli hanım kardeşlerim, sevgili gençler, sizleri en kalbi duygularımla, hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Allah'ın selamı, rahmeti, bereketi hepimize olsun. Adalet ve Kalkınma Partimizin 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nin partimiz, ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. 

"Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet"


Rabbimin yardımı ile 40 yıllık siyasi hayatımızda inancımıza ve milletimize ihanet noktasına hiç düşmedik. Eksiklerimiz ve hatalarımız mutlaka olmuştur. Yine rabbimin yardımı ve milletimin yol göstermesi ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim kimseye karşı kişisel bir husumetimiz yoktur, ama bu milletin geleceğinin çalınmasına asla müsaade edemeyiz. İsterse babamın oğlu olsun, kmin böyle bir yanlışı varsa onun karşısında yer alırım. Milletimiz için çalışan, ülkemize katkı sağlayan herkese kucağımızı nasıl sonuna kadar açmışsak, ülkemize zarar verenlere karşı da yumruğumuzu o kadar sert tuttuk. Elbette mağdurun hakkını korumak görevimizdir. Ama bu mağdur kılığına girmiş zalimlerin oyununa teslim olacağımız anlamına gelmiyor. Yıllarca milletimizin tertemiz duygularını istismar edenlerin yüzlerindeki maske düşmüştür. FETÖ ile mücadelemize bir anda başladık. 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından bu yapının tüm mensuplarına çağrı yaptık. Tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanet olan bu yapının gerçek yüzünü görün ve onları terk edin dedik. İlgisini kesenler kendini kurtardılar. Ama buna rağmen özel haberleşme programları kullanarak, bankasına para yatırarak, kurumlarına destek olanlar için yapacak bir şeyimiz kalmadı. 15 Temmuz darbe girişimi, bu alçak örgütün gözünü nasıl kan bürüdüğünü inkara yer vermeyecek şekilde ortaya koymuştur. Dudağımda tekbir, elimde bayrak, ölümü öldüren şehitler gördüm. Delerken bağrını kurşun utandı, her şey unutuldu, mevzu vatandı. Evet, 15 Temmuz böyle bir kıyamdı. Evet, şair 15 Temmuz'u böyle anlatıyor. Eğer bu mücadele gerektiği gibi güçlü şekilde yönetilmezse ülkemiz çok daha büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacaktır. Onun için herkesi ucu en yakınımıza dokunacak olsa da terörle mücadelemize destek olmaya davet ediyorum. Göz boyamaya yönelik itirafçılık oyunlarına kanmayın. 

"FETÖ ile mücadelenin maşeri vicdana halel getirmeyecek yöntemlerle sürdürülmesi şarttır"

Bu oyunların arkasında acaba hangi güçler var diye düşündük mü? Nice saldırıların üstesinden gelen milletimiz, Allah'ın izniyle FETÖ ihanet çetesinin de kökünü kazıyacaktır. FETÖ ile mücadelenin maşeri vicdana halel getirmeyecek yöntemlerle sürdürülmesi şarttır. Bu konuda önümüzdeki günlerde çok daha kararlı mücadele yürütülmesini temin edeceğiz. Pensilvanya'da niçin besleniyor? Bu şahıs Pensilvanya'da niçin korunuyor? 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.