Erdoğan'dan büyük müjde! Salon ayağa kalktı

Erdoğan'dan büyük müjde! Salon ayağa kalktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların SGK primlerinin ödeneceği müjdesini verdi.


Değerli kardeşlerim, bugün Külliye'nin önemli bir parçası olan Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir araya geliyoruz. Bugün 81 vilayetten gelen 2 bin muhtar kardeşimizle bir aradayız. 15 Temmuz darbe girişiminde binamız darbecilerin ateşine maruz kaldı. Bu içinde bulunduğumuz bina, gazi bir binadır. Türkiye'nin bir daha öyle karanlık bir gece yaşamaması için bu hatıraları canlı olarak hafızalarda tutmalıyız. Rabbim böyle saldırılardan ülkemizi muhafaza etsin.

ARAMIZDA FARK YOK, BENİ DE MİLLET SEÇTİ SİZİ DE

Kılıçdaroğlu geçenlerde bir konuşma yapıyor. 17 Nisan'da muhtarlıkları Cumhurbaşkanı kapatabilir diyor. İnanın, böyle bir yalan makinesi ben görmedim. Bir defa muhtarların nasıl seçildiğini dahi bilmiyor. Tayyip Erdoğan nasıl seçildiyse muhtar da öyle seçiliyor sayın Kılıçdaroğlu! Aramızda fark yok. Beni de millet seçti, sizleri de.Muhtarlar yasal düzenlemeyle geldi. O yasal düzenlemenin bağlı olduğu yer Anayasa'dır.

AĞZINDAN ÇIKAN LAFIN ESİRİ OLURSUN

Ne yazık ki muhtarı bu beyefendi hafife alıyor. Ben BM toplantısında konuşuyorum, o da burada konuşuyor. Diyor ki, Erdoğan konuşurken utandım, dünya liderlerine mi yoksa muhtarlara mı konuşuyor belli değil diyor. 40 kadar muhtarla toplantı yapıyor. Bir muhtar çıkıyor, siz Cumhurbaşkanımızın konuşmasını bu şekilde değerlendirdiniz. Ben bir muhtar olarak bundan rahatsız oldum diyor. Ne dese beğenirsiniz, haddimize mi! Yahu söyledin işte kayıtlarda. Dünya öyle bir dünya ki ağzından çıkan bir lafın esiri olursun. Sır ağzından çıkana kadardır.Lokantaları kapatacakmışım. Tövbe tövbe Lokantayla Cumhurbaşkanının ne işi var? Kaldı ki o mekanizmayı da bilmiyor. Lokantayı kapatacaksa belediyeler kapatır. Ben belediye başkanlığı da yaptım, bu işleri iyi bilirim sayın Kılıçdaroğlu. Yani kim ne iş yapar haberi yok. 

KASIM 2019'DAN SONRA...

Çok partili hayatta 48 hükümet kurulmuş. Avrupa'da şurada burada bir örneği yok. Bunlar boyacı küpü gibi hükümeti o küpün içerisine sokup, sokup çıkarmışlar. Böyle bir ülkede istikrar olur mu? Seçimden sonra Cumhurbaşkanı bu ülkeyi yönetecek. Yargı bağımsızlığının yanına tarafsızlığı da eklenmiş olarak görevini çok daha etkin bir şekilde yapmayı sürdürecek.  Ne diyor Kılıçdaroğlu; yasama organı da olmayacak diyor. Ayıptır ya, nasıl böyle yalan söylüyorsun. Yasama organı daha etkin olacak. Yüce divana kadar bir yetkiyle donatılıyor yasama.16 Nisandan sonra hemen olmuyor bu yenilikler biliyorsunuz, 2019'da yapılacak başkanlık seçimi. 2019 Kasımından sonra Cumhurbaşkanı kişisel suçlarla bile yargılanacak. İşte biz bunu yapıyoruz. Kılıçdaroğlu hiç mi okumadın, bir dersine çalışsaydın, ayıp oluyor yahu.

KILIÇDAROĞLU'NA REST: ZERRE KADAR ŞAHSİYETİN VARSA...

Ana muhalefetin başındaki zat şehitlerimizin ruhunu muazzep etti. 15 Temmuz örtülü bir darbe diyor. Sen şehitlerimize bu hakaret yetkisini nereden buluyorsun? Örtülü darbe ise zerre kadar haysiyetin varsa çık dosyanı ortaya koy! Biz de gereğini yapalım. Siyasi hayatımda ne aldanan oldum ne aldatan oldum. Bundan sonra da ne aldanan ne de aldatan olacağız. Dürüst ol, doğru ol, bu millete yalan konuşma. Örtülü darbe girişimi diyorsun.

TANK ORADAYDI, SEN NERDEYDİN?

Ben o gece geç saatlerde Yeşilköy'e indiğimde Atatürk Havalimanı'nda binlerce kardeşim çağrıya uymuş, oraya gelmişti. Saat 11.30'da Kılıçdaroğlu geldi ve ayrıldı dendi. Sonradan öğrendik ki Bakırköy ilçe başkanının evine gitmiş. Hani eskiden diyordun ki darbe olduğu zaman tankın üstüne ben çıkardım. Hani tank oradaydı sen neredeydin? Bak Sabri'ye çıktı tankın önüne. Kolu kırıldı, bacağı kırıldı ama bir gazi olarak çıktı. Şimdi Kılıçdaroğlu mu Sabri mi? Sabri Sabri

BU ADAMI İHRAÇ ET YOKSA CHP GİDER

Evet diyenleri İzmir'de denize dökmekten söz ediyor.sen kimsin haddini bil? Seni Samsun'a, Sivas'a, Amasya'ya sokmazlar! Be terbiyesiz herif! Bu millet Yunan mı? Biz Yunan'ı denize döktük. Senin ayakta durmaya mecalin var mı? Genel Başkanları çıkıyor "doğru bulmam" diyor. Doğru bulmam deme hemen sen kesin ihraç talebiyle bu adamı at! Atamıyorsan bu CHP gider. Bunun adı bölücülüktür, bu ülkeyi parçalamaktır. Biz ülkeyi bu tür bölücülerden temizliyoruz. Bizim farkımız bu. Ama biz hayır diyenleri denize dökmeyiz. Biz hayır diyenlere özel bir sembolik siyaset müzesi kuracağız. Orada objeleri sergileyeceğiz. Öyle bir tarih geldi ki hayır diyenler vardı, onların da tezleri şunlar şunlardı diyeceğiz.Kulağımızın duymadığı birçok zırvalar var. Lafa gelince özgürlüğü, halkçılığı kimseye bırakmazlar ama milletin tercihine saygı duymazlar. Milletimiz bunlara 16 Nisan'da gereken dersi verecek.

BENİ PKK, FETÖ, DEAŞ, ŞAKAĞIMA SİLAH DAYAYANLAR SEVMEZ

Adamlar 1.500 kişiyi barındırabilecek şehir kurmuşlar. Ama askerimiz, polisimiz inlerine girdi ve orada onları bitirdi. Bunlara da bir daha meydanı bırakmamak için yürütmenin, yasamanın kendi kulvarlarında güçlü bir şekilde işlediği bir sistem olacak. Bunun için büyük Türkiye diyoruz, bunun için müreffeh Türkiye diyoruz. 16 Nisan'da bunlar için evet denilmesini istiyoruz. Tayyip Erdoğan'ı seven vardır sevmeyen vardır. Hepsine saygım vardır. Ama Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin aleyhinde herhangi bir işe kalkışmadığına herkesin mutabık olduğunu düşünüyorum. Beni PKK, FETÖ, rantçılar, DEAŞ, Batı'da bir kısım liderler hiç sevmez. İsviçre Parlamentosu'nun önünde portreyi koyup şakağıma silah dayayanlar sevmez. Zaten bizi onların sevmesini beklemiyorum. Bizi halkımız sevsin Hakk kabul etsin yeter.

MUHTARLARA BÜYÜK MÜJDE

Muhtarların 613 liralık sosyal güvenlik primleri devlet tarafından karşılanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.