Erkek Slim Fit Gömlek Modelleri 2021

Erkek Slim Fit Gömlek Modelleri 2021

Gömleğinizle tüm dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun!

Gömleğinizle tüm dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun!

Gömlek söz konusu ise çeşit ve model oldukça çok. Peki hangi gömlek modeli tarzınızı daha şık ve göz alıcı gösterebilir? Bu herkesin vücut tipine göre değişse de şu gerçeği göz ardı edemeyiz. Slim fit gömlek modelleri istinasız tüm erkeklere yakışan bir stil sunuyor. Dar kesim gömlek erkek kombinlerinin her dönem aranan parçası oluyor. Yeni sezonda öne çıkan slim fit gömlek modellerini sizler için araştırdık.

Slim Fit Gömlek Çeşitleri Neler?

Bir kalıp olan slim fit, dar kalıp anlamına geliyor. Gömleğin üzerinize tam oturmuş, vücudun daha atletik göründüğü modeller genel olarak slim fit olarak geçiyor. Slim fit gömlek çeşitleri farklı renkler ve modellerde karşımıza çıkıyor. Renk olarak en çok tercih edilenler arasında slim fit beyaz erkek gömlekleri geliyor. Klasik, Oxford, İtalyan yaka ve desenli vb. birçok gömlek modellerini bu kalıp türünde tercih edebilirsiniz.

Gömlek tutkunları için ayrı bir yeri olan slim fit gömlek modelleri çok yönlü kombin avantajı ile de oldukça fonksiyonel olabiliyor. Hem klasik kombinlerde hem casual stilde hem de spor görünmek istediğiniz durumlarda, tarzınızı her zaman bir üst seviyeye taşıyacak bir parça arıyorsanız slim fit gömlekler biçilmiş kaftan.

Slim Fit Gömlekler ile Yapılacak Kombinler Neler?

Gardırobunuzda en az bir adet slim fit gömleğiniz varsa kombin konusunda şanslısınız demektir. Tek gömlekle birden fazla stil elde edeceğiniz kombin önerilerimiz ise şöyle;

  • Takım elbise x Slim Fit Gömlek: Takım elbise ile kullanımlarda şık ve uyumlu bir stil sunan bu gömlek modelleri özel gün şıklığı aranan durumlarda hazır olmanızı sağlayacaktır. Takım elbise için gömlek seçimi, klasik kombinlerde slim fit gömlek kullanımı konusunda düz modelleri ve açık renklerde seçim yapmanız yeterli olacaktır. İtalyan yaka modeller klasik kombinleriniz için tercih edilebilir.
  • Ofis Stili x Slim Fit Gömlek: Casual kombinler yapmak isterseniz yine gömleğinizi chino pantolonlar ile birlikte, denimlerle veya kumaş pantolonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Oxford modeller, ekoseler, desenli gömlekler ofis kombinleri için tercih edilebilir.
  • Sportif Şıklık x Slim Fit Gömlek: Hem spor kombin hem de gömlek birlikteliği istiyorsanız slim fit kalıptan daha iyi bir alternatif olmayacaktır. Slim fit spor gömlek erkek kombinleri için fiziği de öne çıkaran bir profil çizeceğinden harika bir görünüm oluşturacaktır.

Gömlek Seçerken Bu 3 Kurala Dikkat!

  1. Slim fit modelleri eğer çok fazla kilo probleminiz yoksa tercih etmenizi öneriyoruz. Dar bir kalıp olduğu için vücut hatlarını daha fazla öne çıkaran bu gömlekler atletik vücutlarda daha iyi bir duruş sergileyebiliyor.
  2. Kumaş yapısına mutlaka bakarak seçim yapmalı, vücudu terletmeyecek nefes alan kumaşlara öncelik vermeye dikkat etmelisiniz. Pamuk, keten kumaşlar bu anlamda önceliğiniz olabilir.
  3. Renk seçimini diğer kıyafetlerinize uyacak şekilde yapmalı, birden fazla şekilde kombin yapabileceğiniz renk tonlarını seçmelisiniz.

En Kaliteli Slim Fit Gömlek Modelleri

“Gelelim gömlek nereden alınır?” sorusuna. En iyi kumaşlarla hazırlanan rahat kalıplara ve zengin renk alternatifi sunan gömlek koleksiyonuna D’S damat online mağazadan ulaşabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlarla sunulan slim fit gömlek modelleri tarzı ile dikkat çekmek isteyen beyleri bekliyor. Modern şıklığın en iyi ifadesini sunan yaz kış giyebileceğiniz gömlek modellerini hemen incelemeye başlayın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.