Ertekin Engin'den Promosyon Konusunda "Yöneticilik Dersi!"

Ertekin Engin'den Promosyon Konusunda "Yöneticilik Dersi!"

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, Mamak İlçe Eğitim Çalışanları adına geçtiğimiz haftalarda imzalanan promosyon anlaşması konusunda açıklamalar yapmıştı.

Türk Eğitim-Sen Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin, Mamak İlçe Eğitim Çalışanları adına geçtiğimiz haftalarda imzalanan promosyon anlaşması konusunda eleştirilerde bulunmuş; 

"Yetkili malum sendika her yerde olduğu gibi burada da çalışanların haklarını koruyamamış, büyük bir başarısızlığa imza atmış olmasına rağmen ortada bir başarı varmış gibi bir de yaygara koparmıştır" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

Yapılan açıklamalar kamuoyunda büyük ses getirdi.

Yaşanan bazı gelişmeler sonrasında Türk Eğitim Ankara 3 No'lu Şube Başkanı Ertekin Engin sosyal medya hesabından ikinci bir açıklama daha yaptı.

İşte o açıklamalar: 

"GÜLSEM Mİ ...

Bulunduğunuz makamda her türlü eleştiriye tevazu ve sükûnetle cevap verebiliyorsanız , sizi üzse de gelişen olaylarda soğukkanlılığınızı muhafaza ediyorsanız Yöneticisinizdir. 
Her rüzgârdan nem kapıp ergen ağlaklığıyla davranıyor devamını getiremeyeceğin üslup bozukluğunda davranıyorsan ancak YER İŞGAL EDİYORSUNDUR!

Ben sözde Sendikaya promosyon anlaşmasına dönük Eğitim Çalışanları adına eleştirel görüşümü paylaşmışken sen bir Şube Müdür’ü olarak ekşi yememişsin madem ( ki sana böyle bir imada bulunulmamış) neyin kafasını yaşıyorsun? Hatırlatayım; Sen sadece bir Sendika’nın değil, İlçendeki bütün Eğitim Çalışanlarının Şube Müdürüsün! Bir Şube Müdürü olarak işlerini düzgün yaptığın için aferin bekleme, bu Senin yasal zorunluluğun zaten. Takdir, kamuoyunun , amirlerinin tasarrufundadır ve dilerlerse belirtirler.

Üyesi olduğun Sendikanı çok önemsiyorsan bu kadar benimsiyorsan boşalt o işgal yerini, gel Sendikacılık yapmak için Sen de bizim gibi ter dök sahada, alanlarda.

Göreyim Seni."

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.