Esnaf Kefalet Kredisi 2019

Esnaf Kefalet Kredisi 2019

Günümüzde insanlar yatırımlarını değerlendirmek için bir arsa satın almaktadırlar. Bu şekilde satın alınan arsalar ileride daha da değerlenerek sizlerin çok daha fazla yatırımlar yapmanızı veya bu yatırımlardan faydalanmanızı sağlamaktadır.

Günümüzde insanlar yatırımlarını değerlendirmek için bir arsa satın almaktadırlar. Bu şekilde satın alınan arsalar ileride daha da değerlenerek sizlerin çok daha fazla yatırımlar yapmanızı veya bu yatırımlardan faydalanmanızı sağlamaktadır. Arsa kredisi bireysel bir kredi olup, bankalarda genellikle bu kredi için başvuru yapan çok insan bulunmaktadır. her bankanın faiz oranları veya sizlere sunduğu fırsatlar birbirinde farklıdır. Bu yüzden arsa kredisi çekerken bu gibi önemli konuları inceleyip ona göre çekeceğiniz kredinin hangi bankadan olacağına karar vermelisiniz. Arsa kredisi çekerken bankalardan istenilen bazı belgeler bulunmaktadır. Genel olarak her bankanın istediği belge aynıdır. Gerekli olan belgelere bakacak olursak şu şekildedir;

  • Bankalara ait başvuru formu yanınızda getirilmelidir.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi yada sürücü belgesi ve pasaport fotokopisi de geçerli olmaktadır.
  • Gelir belgeniz (maaş bordrosu, emekliler için emekli maaş dökümü, kira geliri belgesi vs)
  • Serbest meslek erbabı kişiler için üye oldukları meslek gurubundan üyelik belgesi
  • Tüzel kişiler ortağı oldukları şirkete ait ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi
  • Satın alınmak istene arsaya ait tapu fotokopisi

Ziraat Bankası Arsa Kredisi ve Faiz Oranları 2019

İlk olarak Ziraat bankasından eğer arsa kredisi almak istiyorsanız bu kredi başvurularını şubeden yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ziraat bankasının sizlere sunduğu avantajlara bakacak olursak, müşterilerine uzun vadeli bir kredi imkanı sunmaktadır. 60 aya kadar taksit yapabilmektesiniz. Ayrıca, Ziraat Bankası Banka Kredisi için %2,22 faiz oranı ile kredi vermektedir. Satın almak istediğiniz arsanın ekspertiz değerinin en fazla %50'si kadar kredi kullabilmektesiniz.

İş Bankası Arsa Kredisi ve Faiz Oranları 2019

Iş bankasındaki faiz oranlarına bakacak olursak sizlere a 60 ay vade ile %2,90 faiz oranı sunmaktadır. Ayrıca, almak istediğiniz arsanın satış değerini en fazla %50’si kadar kullanabilmektesiniz.

Şekerbank Arsa Kredisi ve Faiz Oranları 2019

Şekerbank da arsa almak isteyen müşterilerine bir çok fırsat sunmaktadır. 120 aya kadar uzun vade ile %2.79 faiz oranı çerçevesinde sizlere arsa kredisi vermektedir. Şekerbanktadaki arsanın satış değerini ise en fazla %45’i kadar kullanabilmektesiniz.

TEB Arsa Kredisi ve Faiz Oranları 2019

Türkiye Ekonomik Bankası da sizler için kolay bir şekilde arsa almak imkanı sunmaktadır. Ilk olarak Alacağınız arsanının ekzpertizini %60’na kadar kullanabilmektesiniz. Ayrıca, alacağınız arsa kredisini 60 ay taksit ile alabilmektesiniz. Arsa Kredileri hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için www.dunyapara.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.