Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Faizler Ne Zaman Düşecek? İslam Memiş Tarih Verdi

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde! Faizler Ne Zaman Düşecek? İslam Memiş Tarih Verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konut kredisi faizlerinin düşeceğini ve yeni kredi limiti açıklamasının Mayıs veya Haziran gibi olabileceğini belirtti.

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, ev sahibi olmak isteyenlere umut veren bir açıklamada bulundu ve konut kredisi faizlerinin ne zaman düşeceğini duyurdu.

Günümüzde ev sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelirken, kredi faizleri ise sürekli olarak artıyor. Bu durumda olan ev sahibi adayları, düşük faizli kredi haberlerini beklerken aynı zamanda ev fiyatlarının da düşmesini arzuluyorlar.

İslam Memiş'in ortaya attığı önemli bir iddiaya göre, konut kredileriyle ilgili umut verici gelişmeler yaşanabilir. Memiş, “Kredi muslukları açılır mı?” sorusuna yanıt arayarak, “İlk kez ev alacaklara Mayıs, Haziran gibi yeni bir kredi limiti açıklaması bekliyorum” dedi. Ayrıca, daha önce hükümet tarafından belirlenen yüzde 1.20 oranındaki faiz indiriminin gerçekleşeceğine inandığını belirtti. Memiş, “Söz yerine getirilsin diye ilk kez ev alacaklara kredi musluklarının açılacağını söyleyebilirim. Haziran ayında kampanyalı konut kredisi olabilir” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.