Fenerbahçe Kadıköy'de yine kazandı

Fenerbahçe Kadıköy'de yine kazandı

Kadıköy'de kazanan Fenerbahçe, Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-0

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçını kazanan Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertliler, ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-0 yenerek hem liderliği yakaladı, hem de ilk yarıda 3-2 yenildiği rakibi karşısında 2'li averajı yakaladı.

GOL ERKEN GELDİ
Karşılaşmanın 3. dakikasında Volkan Şen'in golüyle 1-0 yenik duruma düşen Beşiktaş, rakibinin baskısı karşısında savunmada zorlandı. Organize olmakta zorlanan siyah-beyazlı ekip, özellikle İsmail Köybaşı'nın görev yaptığı savunmanın solunda açıklar verdi. Quaresma ile iki kez tehlike oluşturan Beşiktaş, kalesinde üst üste tehlikeleri savuşturmaya çalıştığı ilk yarıda Fenerbahçe baskısı aşamadı.

Oldukça heyecanlı ve hareketli geçen ilk yarı 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

BEŞİKTAŞ 2. YARIDA BASKIYI ARTIRDI
İkinci yarıya Olcay-Gökhan Töre değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, ilk yarıya göre daha etkiliydi. Özellikle 50 ile 60. dakikalar arasında Volkan Demirel, 3 kritik kurtarışla takımını ayakta tutan isim oldu. Beşiktaş Gomez, Atiba ve İsmail ile kaçırdığı fırsatlarla beraberliği yakalama fırsatını kullanamadı.

NANI SKORU BELİRLEDİ
83. dakikada sarı lacivertlilerin 2. golü geldi. Alexis'ten önce müdahale ederek topu kapan Ozan, topu bomboş durumdaki Nani'ye verdi, Portekizli de topu boş kaleye gönderdi: 2-0.

11 YILLIK YENİLMEZLİK SERİSİ
Karşılaşmayı da 2-0 kazanan Fenerbahçe, hem Beşiktaş karşısında sahasındaki 11 yıllık yenilmezlik serisini sürdürdü, hem de maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. 23. haftayı Fenerbahçe, 53 puanla tamamlarken, 1 maçı eksik Beşiktaş 51 puanda kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.