Fenerbahçe - Molde: 2-0

Fenerbahçe - Molde: 2-0

Fenerbahçe Norveç'te kazandı mı?Fenerbahçe Molde maç sonucu ne oldu?Fenerbahçe gruptan çıkar mı?

Fenerbahçe Molde maç sonucu ne oldu?

Fenerhbahçe Molde'den rövanşı aldı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Norveç temsilcisi Molde'yi 2-0 yendi.

İkinci yarıya da rakip kalede baskı kurarak başlayan Fenerbahçe, aradığı golü 68. dakikada Fernandao'nun kafasından buldu. Golden sonra tempoyu düşüren sarı-lacivertliler, 84. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle iyice rahatladı. Sarı-lacivertliler rakibine önemli bir fırsat vermeyerek maçı 2-0 kazandı.

Puanını 8'e yükselten Fenerbahçe, son hafta evinde ağırlayacağı iddiasız Celtic karşısında beraberlik halinde bile gruptan çıkacak. 

Gruptan çıkmayı daha önce garantileyen 10 puanlı lider Molde ise ilk devrede olduğu gibi ikinci yarının başında da oyunu kendi sahasında kabul etti. Ani ataklarla tehlikeli olmaya çalışan Molde, Fernandao'nun golünden sonra daha fazla adamla Fenerbahçe kalesine geldi. Ozan'ın golüyle 2 farklı yenik duruma düşen Molde, oyundan tamamen düştü ve sahadan puansız ayrıldı.

Fenerbahçe Molde maç sonucu ne oldu?

Molde: 0 - Fenerbahçe: 2

Stat: Aker

Hakemler: Miroslav Zelinka, Ondrej Pelikan, Jan Patak (Çek Cumhuriyeti)

Molde: Horvath, Linnes, Toivio, Forren, Rindaroy, Daniel Hestad (Dk. 76 E. Estad), Singh, Hussain, Svendsen, Elyounoussi, Gulbrandsen (Dk.46 Kamara)

Fenerbahçe: Fabiano, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 74 Kadlec), Nani (Dk. 82 Volkan Şen), De Souza, Ozan Tufan, Alper Potuk, Diego, Fernandao

Gol: Dk. 68 Fernandao, Dk. 84 Ozan

Sarı kartlar: Dk. 5 Forren, Dk. 8 Gulbrandsen, Dk.62 Singh, Dk. 77 Hussain (Molde), Dk. 23 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 55 Kjaer, Dk. 61 Bruno Alves, Dk. 81 Nani (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: 90+1 Rindaroy 

1 puan yetecek
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında deplasmanda Norveç'te Grupta 10 puanla lider durumda olan rahat Molde'nin konuğu olan 5 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, mücadeleyi 2-0 kazanarak 8 puana yükseldi ve ikinci sırada kaldı, büyük bir avantaj elde etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.