FETÖ'cü müteahhit 2 bin cep telefonunu yaktı

FETÖ'cü müteahhit 2 bin cep telefonunu yaktı

Kayseri'de geçen pazar günü doğa yürüyüşü yapan vatandaşlar tarafından ormanda yakılmış halde bulunan 2 bin cep telefonunu yakan kişinin FETÖ'den yargılanan bir müteahhit olduğu ortaya çıktı. Müteahhidin cep telefonlarını taşıdığı lüks cipini, telefonları

FETÖ'den yargılanan bir müteahhit olduğu ortaya çıktı. Müteahhidin cep telefonlarını taşıdığı lüks cipini, telefonları yaktıktan sonra sattığı belirlendi. İncesu ilçesindeki Avşar mevkiindeki ormanlık alanda yakılmış olarak bulunan 2 bin cep telefonu kriminal incelemeye alındı. Telefonların yakılmasına tanık olan Ö.D. ise ifadesinde, "15 Temmuz darbe girişiminden 2 ay sonra hayvanları otlattığım sırada, 3 kişi bir ciple ormana geldi.

4 torba içerinde getirdikleri telefonları yaktılar" dedi. Soruşturmayı derinleştiren jandarma, telefonları getirenlerin bindiği cipin 2016'da FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan ve yargılanan bir müteahhide ait olduğunu belirledi. Müteahhidin cep telefonları yakıldıktan sonra aracı satarak elden çıkardığı ortaya çıktı. Jandarma ayrıca, Ö.D.'nin gösterdiği iki bölgede de arama yaptı. Aramalara kar nedeniyle dedektörle devam edilmesine karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.