Galatasaray'dan Süper Lig'e damga vuracak takas

Galatasaray'dan Süper Lig'e damga vuracak takas

Süper Lig'de bu sezon sergilediği performansla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray ses getirecek bir hamleye imza atıyor. Sarı kırmızılılarda devre arasında transfer edilen Donk'un Akhisar ile anlaşmasının ardından ortaya flaş bir iddia atı

Bu sezon Süper Lig'de sergilediği performansla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray'da yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarının yanı sıra takıma yapılacak transferler için de çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda ilk olarak Süper Lig'de forma giyen ve ligi tanıyan isimlere yönelen sarı kırmızılılar Akhisar Belediyespor'un forveti Hugo Rodallega'yı gündemine aldı. Kolombiya basının da gündeme getirdiği iddiaya göre sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Rodallega'nın yeni adresinin Galatasaray olabileceği belirtildi.

Donk+para
Galatasaray'a devre arası transfer döneminde transfer edilen Ryan Donk'un Akhisar Belediyespor'la anlaştığı haberini günler önce okuyucularımıza duyurmuştuk. Sarı kırmızılı futbolcunun beklentileri sergileyememesi üzerine Akhisar kulübüyle görüşmeler başladığı, Galatasaray'ın da bu transfer karşılığında Rodallega'yı istediği öğrenildi.

Galalatasaray yönetiminin Rodallega transferinde Akhisar Kulübü'ne Donk + para önereceği belirtilirken önümüzdeki günlerde iki kulüp arasında görüşmelerin başlayacağı aktarıldı. Kolombiyalı futbolcunun Akhisar'la sözleşmesi 2017 yılında sona eriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.