Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden:

 

2547 sayılı Kanunun 26 / ( a ) Bendine ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin 18. Maddesine göre Profesörlüğe yükseltilerek atanacak Öğretim Üyesi alınacaktır.

GENEL AÇIKLAMALAR

1 - Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayın tarihi itibariyle 15 (Onbeş) gündür.

2 - İlan edilen kadrolara başvuracak adayların 2547 Sayılı Kanunun 26 / (a), 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin 18. Maddesinde öngörülen şartları taşımaları zorunludur.

3 - İlan edilen Profesörlük kadrolarına daha önce Profesörlüğe yükseltilmiş ve atanmış olan adaylar başvuramazlar.

4 - Eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

5 - İlan edilen kadrolara başvuranlar, atanmaları halinde kurum dışında, eğitim-öğretim faaliyetleri hariç 3 (üç) yıl süreyle mesleklerini serbestçe icra etmemeyi; atanmaları halinde varsa muayenehaneleri veya özel sağlık kuruluşlarındaki mesleki faaliyetlerini sonlandırmayı taahhüt etmiş ve atandıktan sonra en az 3 yıl Gazi Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde döner sermaye faaliyetleri kapsamında gelir elde edilen hizmetlerde çalışmayı kabul etmiş sayılırlar.

PROFESÖR kadrolarına başvuracak adaylar daimi statüde görev yapacak olup adayların Personel Dairesi Başkanlığına şahsen verecekleri başvuru dilekçesi ekinde (http://personel.gazi.edu.tr/ adresinde bulunan dilekçe);

- Özgeçmiş,

- Yayın Listesi,

- (2) iki adet fotoğraf,

- Nüfus cüzdanı sureti,

- Doçentlik belgesi,

- Herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini sunmaları zorunludur.

Adayların ayrıca özgeçmiş, doçentlik belgesi, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) adet dosyayı Personel Dairesi Başkanlığından temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Birimi

Bölüm

ABD

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Ortopedi ve Travmatoloji

Profesör

1

1

Spor yararlanmaları ve artroskopik eklem cerrahisi konularında yurtdışı tecrübesi ve çalışmaları olmak ve en az 2 yıl Öğretim Üyesi. olarak görev yapmış olmak.

Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri

Ortopedi ve Travmatoloji

Profesör

1

1

Omurga Cerrahisi konusunda yurtdışında eğitim almış olmak ve en az 2 yıl Öğretim Üyesi olarak görev yapmış olmak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.