Genel Başkan Koncuk'tan İLKSAN Teşekkürü

Genel Başkan Koncuk'tan İLKSAN Teşekkürü

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İLKSAN seçimlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı:

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,  İLKSAN seçimlerinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamaları yaptı:

“Hayatımızın hiç bir döneminde hedefimiz ille de kazanmak olmadı, tek hedefimiz, doğruya ulaşmak adına mücadele etmek oldu. Bu doğru için emek verdik, alınteri döktük, mücadele ettik, risk almaktan da hiç çekinmedik. Doğru hedeflerimiz için, ileri atılmak gerekir, emeğimizi esirgememek gerekir diye düşündük. Tıpkı İLKSAN seçimlerinde bu teşkilatın ortaya koyduğu mücadele gibi, kazanamayabiliriz, hiç önemli değil, mesele elimizden geleni yaptık diyebilmenin gönül huzurunu duyabilmektir. Arkadaşlarımız, Ağrı'da, Batman’da Sason'da, Muş'ta Türkiye’nin hemen hemen her ilçesinde emeklerini esirgemeden ortaya koydular, kazandılar ya da kazanamadılar, ama biliyorum ki, doğrularını ispatlamak için her şeyi yaptılar, çalıştılar, koştular, mücadele ettiler. Biz İLKSAN seçimlerinde bir şey kazanmadık, sadece sorumluluğumuzu yerine getirdik, sorumluktan kaçmadık. Bunu dost düşman herkese gösterdik. Emin olun, bu duruş söyleyemeseler de, bizim rakiplerimiz tarafından dahi gıpta ile değerlendirilmektedir. Bunları, kesinlikle, sandıktan kaçanlara bir cevap olsun diye yazmıyorum, çünkü onların teşkilat kalitesi ile bu teşkilatı mukayese etmekten ar ederim. Onlar ancak kazanmak için vardır, biz mücadele edip kaybetmeyi dahi şeref sayarız. Bu duygularla, mücadelesini, emeğini, alın terini esirgemeden her şeyi yaptım diyebilen, sonuçta kazanan, ya da kaybeden tüm teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Dilerim Yüce Allah’tan, hepimizi, sorumluluklarını yerine getirmek için gayret edenlerden eylesin. Bizim adımız şerefimizdir, adımız bizim en büyük hazinemizdir. Her alanda mücadelemiz aynı anlayışla devam edecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.