Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesinden:

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesinden:

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü için aşağıda belirtilen 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile ilgili diğer mevzuat uyarınca “Öğretim Üyesi’’ alınacaktır.

Başvuracak Adaylardan İstenilen Belgeler;

Atanmak isteyen adayların, “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği’nde” belirtilen şekilde, dilekçe ekinde özgeçmişini, diplomalarını, Doçentlik belgesini (Profesörler için), 4 adet fotoğraflarını, yayın listesini (Başlıca araştırma eseri belirtilecektir.), bilimsel çalışma ve yayınları ile bunlara yapılan atıfları (Profesörler için 6 adet dosya) halinde hazırlayarak Rektörlüğümüz Genel Sekreterlik İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır. Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliği onaylanmamış diplomayla veya eksik evrakla başvuranların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlgililerin Üniversitemizin Cikcilli Mah. Saraybeleni Cad. No: 7 Alanya, ANTALYA adresine başvurmaları gerekmektedir. Eksik evrakla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır ve en fazla bir pozisyon için başvuru yapılacaktır. İlanımıza http://www.ahep.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İlan Tarihi                  : 01.03.2016

Son Başvuru Tarihi    : 15.03.2016

 

Birimi

Bölümü

Unvanı

Adet

Özel Koşullar

Sanat ve TasarımFakültesi

Mimarlık

Profesör

1

Tasarımda lisans, mimarlık yapı bilgisinde yüksek lisansdoktora, kullanıcı odaklı tasarım ve kullanıcı deneyimindeuzmanlık olması.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.