Honaz Öğrenci Apartları

Honaz Öğrenci Apartları

Denizli’nin güzel ilçesi Honaz’da Honaz öğrenci apart olarak birinci sınıf kız öğrenci yurdu hizmeti sağlayan bir işletmeyiz. Genç, samimi ve çalışkan ekibimiz zengin bir bilgi ve tecrübeye sahiptir.

Denizli’nin güzel ilçesi Honaz’da Honaz öğrenci apart olarak birinci sınıf kız öğrenci yurdu hizmeti sağlayan bir işletmeyiz. Genç, samimi ve çalışkan ekibimiz zengin bir bilgi ve tecrübeye sahiptir. Yurdumuzun yüksek standartlarını korumak için çalışırken, öğrencilerimizin güvenliğinizi ve rahatlığını ön planda tutuyoruz. İlçedeki diğer kız öğrenci yurtlarından bir adım önde olma gayreti içinde sürekli kendimizi yeniliyoruz.

Size Güven Sunuyoruz

Üniversiteye başlayacak çocukları için iyi ve güvenilir bir yurt bulmak her anne babanın ortak kaygısıdır ve biz bu kaygıyı Honaz öğrenci apart olarak anlıyoruz. Yurt üniversiteye yakın mı, güvenilir mi, yemek sorunu var mı, yurt temizliği yeterli mi, kışın iyi ısınıyor mu, yazın serin mi. Evet bu sorular uzayarak devam edebilir. Zaten yurdumuzun yerleşik sistemi işte tam da bu soruların yanıtı olacak şekilde işlemektedir.

Yeni bir ortama ve arkadaşlara alışmanın zor ve endişeli olduğunu biliyoruz. Bu endişelerinizin yersiz olduğunu hissetmeniz için yeni hayatınıza geçişinizi olabildiğince stressiz ve kolay hale getiriyoruz. Sizinle tanıştıktan sonra ekibimizin bir üyesi ve yurdumuzun bir misafiri oluyorsunuz.

Honaz Evim'i Tercih Etmeniz İçin Çok Nedeniniz Var

Dışarıda bir ev tutmak güvenli olmadığı gibi, öğrenciliğinizi yaşamak yerine ev işleriyle de uğraşmak zorunda kalırsınız. Bir ev tutmanın günlük maliyeti de zaten yurtta yaşamaktan daha pahalıdır. Evin temizliği, elektrik ve su faturaları, ısıtma giderleri, yiyecek masrafları, alışveriş derken size ders çalışmak için yeterli zaman kalmamaktadır. Bununla birlikte kimi Honaz öğrenci apart işletmeleri oda fiyatı harici ekstra ücret talebinde bulunmakta, öğrenci ve aileler mağdur olmaktadır.

Üniversite kampüsüne yakın bir yerde konumlanan yurdumuzda fakültenize gelip giderken yolda zaman kaybetmeyerek yorgunluk hissetmezsiniz. Böylece derslerinize ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Yurtta sizin için hizmet veren personelimizin yakınlığını gördükçe, yeni arkadaşlarınızla tanıştıkça yalnız olmadığınızı, yurtta yaşamanın güvenliğini hissedecek ve kendinizi bu çevreye yakın hissedeceksiniz.

Sunduğumuz Hizmet Konforunuzun Garantisidir

Sosyal olanaklar ve etkinlikleriyle emsallerinden farklı bir anlayışa sahip olan yurdumuzda size lüks bir konaklama hizmeti sunuyoruz. Günün her saati güvenlik personelimizce korunan yurdumuz 7/24 güvenlik kameralarıyla izlenmektedir.

Yurda herhangi bir nedenle gelmeyen veya gelemeyen öğrencimiz aranmakta, kendisine ulaşılamadığında ailesi bilgilendirilmektedir. Bütün odalarımızda kablosuz internet hizmeti mevcuttur. Çevresel etkilerden uzak sessiz bir ortama sahiptir. Kaç kişilik odada, hangi arkadaşınızla kalacağınıza karar verebileceğinize kadar birçok konudaki istek ve talepleriniz sizin rahatlığınız ve mutluluğunuz için değerlendirilir.

Kaygı ve endişelerinizi gidermek için Honaz öğrenci apart ve yurtlarını araştırdıktan sonra bizimle iletişime geçerek öğrenmek istediğiniz diğer konular için bilgi alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.