Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Iğdır Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden:

Iğdır Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer şartları taşımaları gerekmektedir.

A - PROFESÖR BAŞVURU ŞARTLARI:

* Başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçe, Özgeçmiş, Yayın listesi, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı örneği, askerlik durum belgesi (erkek adaylar için), Diploma fotokopileri (Lisans, Yüksek lisans, Doktora ve Doçentlik Belgesi) (yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması), Çalışanların (daha önceden çalışıp ayrılmış olanlar dahil) onaylı hizmet belgesi dökümü, Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 adet dosya ve Bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren birer CD ile Personel Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

B - YARDIMCI DOÇENT BAŞVURU ŞARTLARI:

* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların; başvurmak istedikleri birim ve anabilim dallarını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini, doktora belgelerinin onaylı fotokopisini, 2 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanlarının onaylı fotokopilerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 4 (dört) takım dosya ekleyerek ilgili fakülte dekanlıklarına şahsen veya posta yoluyla başvurmaları,

* Yardımcı doçent adaylarının 2547 sayılı kanunun 23. maddesinin b/2 fıkrası ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmenliğinin 6. maddesine göre yabancı dil sınavlarına girmeleri, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylandığına dair belge eklemeleri, Adayların bilimsel çalışma ve yayınlarının eğitim-öğretim faaliyetlerini yönetimlerinde biten ve devam eden doktora çalışmalarının listesini içeren birer CD'yi dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

* Yapılan müracaatlarda belirtilen şartları taşımayan, eksik belgeli dosyalar ve postadaki gecikmelerden dolayı süresi içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

* Başvurular, ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde yapılacaktır.

* Yabancı dil sınavları daha sonra www.igdir.edu.tr adresinde yayınlanacaktır.

 

Unvan

Der.

Adet

Birimi

Bölümü

Anabilim Dalı

Açıklamalar

Prof.

1

1

Mühendislik Fakültesi

İnşaat Mühendisliği

Mekanik

 

Yrd. Doç.

4

1

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik

Elek. Man. Al. veMikrodalga Tek.

Alanında Doktora yapmış olmak.

Yrd. Doç.

3

1

Mühendislik Fakültesi

Gıda Mühendisliği

Gıda Teknolojisi

 

Yrd.Doç

4

1

Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik

Telekomünikasyon

Alanında Doktora yapmış olmak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.