İlham Aliyev: Bizim birliğimiz ebedidir

İlham Aliyev: Bizim birliğimiz ebedidir

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de Erdoğan'a "Aziz kardeşim" diye hitap ederek, terör saldırısı nedeniyle Azerbaycan halkı ve devleti adına Türk halkına başsağlığı diledi, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, ailelere de sabır temennisinde bulun

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev de Erdoğan'a "Aziz kardeşim" diye hitap ederek, terör saldırısı nedeniyle Azerbaycan halkı ve devleti adına Türk halkına başsağlığı diledi, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, ailelere de sabır temennisinde bulundu. 

TÜRKİYE'NİN YANINDAYIZ 
Cumhurbaşkanı İlham Aliyev şöyle konuştu: "Biz bu dehşetli terör saldırısını kınıyoruz. Biz bugün Türk halkının yanındayız. Bizim birliğimiz ebedidir, sarsılmazdır. Yahşi günlerde de ağır günlerde de daima biz birbirimizin yanındayız. Biz eminiz ki Türk halkına ve devletine karşı yapılan terör saldırılarının hiçbirinin neticesi olmayacak. Bu Türkiye devletini sarsamaz, Türkiye'yi hak yolundan döndürmez 25 yıldır, Türkiye ve Azerbaycan birlik ve dayanışma içindedir. Bizi ilk tanıyan devlet Türkiye olmuştur. Biz bunu hiç unutmayacağız." İlham Aliyev, Türkiye ve Azerbaycan'ın dünyada birbirine en yakın olan ülkeler olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye ne kadar güçlü olursa biz de o kadar güçlü olacağız. Bizim gücümüz birliğimizdedir. Birbirimizin yanındayız. Dünyada Türkiye ve Azerbaycan kadar birbirine bağlı ülke yoktur. Bu bizim milli servetimizdir. Bu birliği koruyacağız." 

SABAH

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.