İlkokullarda yetiştirme programı pilot illerde başlatıldı

İlkokullarda yetiştirme programı pilot illerde başlatıldı

İlkokullarda Yetiştirme Programı; İlkokulların 3. ve 4. Sınıflarına devam eden önceki yılarda çeşitli nedenlerle Türkçe ve Matematik dersi öğretim programlarında yer alan ve ''İlkokullarda Yetiştirme Programı'' kapsamında...

İlkokullarda Yetiştirme Programı; İlkokulların 3. ve 4. Sınıflarına devam eden önceki yılarda çeşitli nedenlerle Türkçe ve Matematik dersi öğretim programlarında yer alan ve ''İlkokullarda Yetiştirme Programı'' kapsamında belirtilen kazanımları yeterli düzeyde edinemeyen öğrencilerin bu alanlardaki öğrenme eksikliklerinin giderilmesini amaçlayan program olarak vurgulanmıştır.

İlkokullarda Yetiştirme Programı İYEP'in ; 2017-2018 eğitim öğretim yılı 2. Döneminde Ağrı, Ankara (belirlenen ilçelerde), Bingöl, Edirne, Hatay, İstanbul (belirlenen ilçelerde), Konya, Mardin, Ordu, Siirt, Sivas, Şanlıurfa illerinde pilot uygulamalarının başlatılması; 2018 - 2019 eğitim öğretim yılında da yurt genelinde yaygınlaştırılması planlanmıştır.

İlkokullarda Yetiştirme Programının (İYEP)pilot uygulamasına yönelik açıklamalar ve resmi yazıyı bilgisayarınızaindirmek için tıklayınız.

İlkokullarda Yetiştirme Programını (müfredat) (İYEP) bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İYEP Pilot Uygulama Kılavuzunu bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

İYEP Psikososyal Destek Rehberi bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ahmet KANDEMİR

memurlar.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.