İLKSAN 18 personel istihdam edecek

İLKSAN 18 personel istihdam edecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü, 16 Uzman Yardımcısı ve 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Milli Eğitim Bakanlığı İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü, 16 Uzman Yardımcısı ve 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı yapacak.

Başvurular, Türkiye İş Kurumu’nun www.iskur.gov.tr web adresinden 14 - 18 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak. Yazılı sınav/mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan istenecek bilgi ve belgeler ile diğer ayrıntılı bilgiler www.ilksan.gov.tr web adresinde yayınlanacak.

T.C.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK SOSYAL YARDIM SANDIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE 
UZMAN YARDIMCISI İLE VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ KADROLARI İÇİN TOPLAM 18 (ONSEKİZ) PERSONEL ALIM DUYURUSUGenel Müdürlüğümüze; 16 (Onaltı) Uzman Yardımcısı (Biri, engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere) ve 2 (İki) Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olmak üzere toplam 18 (Onsekiz) Personel alımı yapılacaktır.

Başvuru Şekli, Süresi ve Şartları: Başvurular, Türkiye İş Kurumu’ nun www.iskur.gov.tr web adresinden 14.03.2022-18.03.2022 tarihleri arasında yapılacak olup, başvuru genel ve özel şartları İşkur’un www.iskur.gov.tr web adresinde yer almaktadır. Yazılı sınav/mülakata katılmaya hak kazanan adaylardan istenecek bilgi ve belgeler ile diğer ayrıntılı bilgiler;

İlksan’ın www.ilksan.gov.tr web adresinde yayınlanacaktır.

Başvuru Şekli: www.iskur.gov.tr

Başvuru Süresi: 14-18 Mart 2022

Alım Yapılacak Bölge: Ülke Geneli

İşveren Statüsü: Kamu

İlgili Kanun  : 4857 Sayılı İş Kanunu

Pozisyon Sayısı, Öğrenim Seviyesi ve Meslek Bilgisi:  Uzman Yardımcısı - 11(Onbir) Kişi (İktisat, İşletme, Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi Mezunu)
Uzman Yardımcısı- 2(İki) Kişi (İletişim Fakültesi Mezunu)
Uzman Yardımcısı- 2(İki) Kişi (Aktüerya Bilimleri Bölümü Mezunu)
(Engelli Kadrosu)  Uzman Yardımcısı  - 1(Bir) Kişi (İktisat, İşletme,Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu)
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni - 2(İki) Kişi (Bilgi Yönetimi Bölümü Ön lisans Mezunu)

KPSS: Geçerli KPSS Puan türlerinden İktisat, İşletme,  Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Mezunları için KPSS P8, P14, P19, P22, P26, P33, P40, P44, P48, İletişim Fakültesi Lisans Mezunları için KPSS P3, Aktüerya Bilimleri Bölümü Lisans Mezunları için KPSS P3, P12, Engelli Kadrosunda istihdam edilmesi planlanan İktisat, İşletme,  Maliye, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lisans Mezunu engelli adaylar için KPSS P8, P14, P19, P22, P26, P33, P40, P44, P48 ve Bilgi Yönetimi Bölümü Ön lisans Mezunları için KPSS P93 puanından en az 70 (Yetmiş) puan almış olmak,  

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

Başvuru: Ülke Geneli

Cinsiyet: K/E

Yaş: 18 Yaşını Doldurmuş Olanlar Arasından   
                  
Mülakata Girmeye Hak Kazananların

Evrak Teslim Tarihi : 19 Mart – 30 Mart 2022

Evrak Teslim Yeri: İlksan Genel Müdürlüğü

Çalışma Adresi : İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü, Demirkapı Sokak No: 24 Demirlibahçe Mamak/ANKARA

Sınava İlişkin: Mülakat       
                 
Mülakat Tarihi : 4-8 Nisan 2022

Meslek Bilgileri: Uzman Yardımcısı, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni

Sandığımız Özel Kanunla kurulmuş olup, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi değildir. Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanunu Hükümlerine göre çalıştırılacaktır.

İlan olunur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.