İlksan’dan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısına Suç Duyurusu

İlksan’dan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısına Suç Duyurusu

İlksan Başkanı Tuncer Yılmaz , İlksan yönetim kurulu adına ; Eğitim Bir Sen Genel Başkan yardımcısı Ramazan ÇAKIRCI’ya suç duyurusunda bulunarak dava açtı .

Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan ÇAKIRICI'ya İLKSAN'a ve yöneticilerine Hakaretten Dava Açıldı.

İLKSAN Genel Başkanı Tuncer YILMAZ yaptığı açıklamada; "Sandığımızı ve Yöneticilerini kamuoyu ve üyeleri nezdinde itibarsızlaştırmak amacı ile iftira niteliğinde paylaşımlarda bulunan haysiyet suikastcılarına karşı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Suç duyurusunda bulunduk." dedi.

İşte İLKSAN'dan yapılan o açıklama;

İTİBAR SUİKASTCILARININ İFTİRALARINA KARŞI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK.

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Devlet büyüklerimizin sürekli olarak buyurdukları milli birlik ve dayanışma ruhuna en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu süreçte, asli görevlerini unutarak "uydurma anket “işine girişip, Sandığımızı ve Yöneticilerini kamuoyu ve üyeleri nezdinde itibarsızlaştırmak amacı ile iftira niteliğinde paylaşımlarda bulunan haysiyet suikastcılarına karşı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Suç duyurusunda bulunduk.

Müflis tüccarın eski defterleri karıştırması hesabıyla, her seferinde temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp kamuoyuna sunarak kurumuzu üye ve toplum nezinde küçük düşürmek isteyen bu itibar suikastcıları buyursun Cumhuriyetimizin Savcılarına anlatsınlar anlatacaklarını.

Tuncer Yılmaz
İLKSAN GENEL BAŞKANI

12-093.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.