İmamoğlu ihalelerini iptal etti, Erdoğan talimat verdi

İmamoğlu ihalelerini iptal etti, Erdoğan talimat verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, haziranda İstanbul'da açılacak şehir hastanesine yapılan metro ve karayolu inşaatı ihalelerini Ekrem İmamoğlu'nun iptal ettiğini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu durumu duyunca talimat verdiğini ve "Yapmazlarsa

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İstanbul'da açılacak olan şehir hastanesine yapılan karayolu ve metro inşaatının çalışmalarını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iptal ettiğini açıklayan Turhan, Erdoğan'ın bunun üzerine talimat verdiğini söyledi.

"YAPMAZLARSA..."

Bakan Turhan, "Haziran ayında açılacak olan İstanbul Şehir Hastanesi'ne yapılacak olan ihalesi gerçekleştirilmiş, şantiyeleri kurulmuş karayolu ve metro hattı çalışmalarını İmamoğlu durdurdu. Böyle bir belediye başkanı olabilir mi? Buradan bu tutumu tüm Türkiye'ye şikayet ediyorum. Cumhurbaşkanımız konuyu duyduğunda 'Biz İstanbulluları bu tür yöneticilerin eline mi bırakacağız' dedi ve talimat verdi. 'Yapmazlarsa hükümet olarak biz yapacağız. Biz tüm Türkiye'nin hükümetiyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.