İşadamı Mesut Özarslan da İYİ Parti’de

İşadamı Mesut Özarslan da İYİ Parti’de

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ parti dün kamuoyuna duyuruldu. 200 kişilik kurucular kurulunda dikkat çeken bir isim de Mesut Özarslan oldu.

Genel Başkan Meral Akşener’in liderliğinde kurulan ve dün itibariyle siyasi hayata merhaba diyen İYİ Parti, 5 kişilik milletvekili sayısı ile Meclisteki yerini şimdiden almış oldu. Parti 200 kişilik kurucular kurulu ile dikkati çekiyor.

Dünkü kamuoyu açıklamasına, oradaki ortama ve sosyal medyaya bakıldığında İYİ Parti’nin hiç de küçümsenmeyecek bir yapılanma olduğu görülüyor. İYİ Parti’nin 200 kişilik kurucular kurulunda dikkat çeken isimlerden birisi de Sivaslı genç iş adamı Mesut Özarslan…

Sivas'ın önde gelen ailelerinden İşadamı, İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Mesut Özarslan, Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti'nin kurucular kurulu üyeleri arasında. Özarslan konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamada, Türkiye’yi iyi bir geleceğin beklediğini dile getirdi.  

Memleketin her yerinden farklı faklı görüş ve düşünceden insanın İYİ partinin bünyesi altında buluşma niyetinde olduklarını belirten Mesut Özarslan, dün Türkiye'nin ihtiyacı olan siyasi partinin kurulduğunu, ülkenin  Meral Akşener liderliğinde iyi bir geleceğe doğru yol aldığını belirterek, her şey İYİ olacak, dedi .

Kendilerinin senelerdir siyasetin içinde ama arka planda duran genç dinamik ekipler olduğunu söyleyen Özarslan, sözlerini İYİ Parti ismi duyulmamış ama alanında uzman ve enerjisi yüksek kişilerden oluşmaktadır, şeklinde tamamladı.

Mesut Özarslan Kimdir?

Sivas doğumlu  Özarslan Lise bitene kadar Sivas ilinde eğitim gördü. Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanıp eğitimini burada sürdürmeye başlayan Özarslan 1999 yılında mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Akademik kadroda görev almaya başladı.

Buradaki görevini kendi isteği ile bırakan Özarslan, Eylül 2002 tarihinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve (TOKİ) Altyapı ve Zemin Etüd Şube Müdürülüğü görevine başladı. Ardından Başbakanlık Pakistan Deprem Bölgesi Koordinatörü olarak görev yaptıktan sonra kendi kurmuş olduğu GEOLİMİT MÜHENDİSLİK A.Ş.'de yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatında başarılı bir yer edindi.

Kaynak: idealhahaber.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.