Isıtma Sistemlerinde En Çok Tercih Edilen Isıtıcı Kablo Tipleri

Isıtma Sistemlerinde En Çok Tercih Edilen Isıtıcı Kablo Tipleri

Rezistans kablo olarak da bilinen ısıtıcı kablo genel olarak işi şekilde bağlanabilen bir kablodur. Seri ve paralel tiplerde bağlanabilir ve onlarca ısıtma sistemlerinde kullanılabilir.

Rezistans kablo olarak da bilinen ısıtıcı kablo genel olarak işi şekilde bağlanabilen bir kablodur. Seri ve paralel tiplerde bağlanabilir ve onlarca ısıtma sistemlerinde kullanılabilir.  Hizmetini en iyi şekilde sunduğumuz ısıtıcı kablolar; rezistans teli ve güç yaşıyıcı kabloların birleşimiyle ortaya çıkan kablo türüdür. Elektrik enerjisini ısı enerjisini dönüştürmeyi sağlar ve bu şekilde bulunduğu ortamdaki yüzeyi ısıtır. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu kablo tipinin en büyük avantajlarından birisi ısıyı ortama en kısa süre içerisinde ulaştırmasıdır. Onlarca olumlu yönü olan ısıtıcı kablolar genel itibariyle elektrik kablolarından çok farklı hizmetlerde kullanılırlar.

Proje aşamasında her bir kablonun kendine ait bir bağlantı noktası vardır ve bu noktalar sayesinde enerji her bir kablodan diğer kabloya kolaylıkla bağlantı sağlayabiliyor. Müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde de kabloların ne kadar konforlu, kullanışlı ve güvenli olduğunu anlamış oluyoruz. Firma olarak hizmetini verdiğimiz ısıtıcı kablolar genel olarak 3 tipte bulunur. Kendinden regüleli ısıtıcı kablo, sabit güçlü ısıtıcı kablo ve seri dirençli ısıtıcı kablo şeklinde 3 tip olarak kullanılabilen kablolar birbirinden farklı sektörlerde ve hizmetlerde kullanılabilmektedir.

Kendinden Regüleli Isıtıcı Kablo

Koruma ve işlem sıcaklığını dondurmak amacıyla üretilen bir kablo çeşitidir. İstenilen uzunlukta kesilip kullanılabilen bir kablo çeşidi olduğundan dolayı birçok alanda kullanılabilmektedir. Tehlikeli olmayan, tehlikeli ve aşındırıcı ortamlarda rahatlıkla kullanılabilen bir kablo olup donmayı da oldukça engeller. Uygulandığı yüzeye zarar vermez ve kendisini olabildiğince korur.

Sabit Güçlü Isıtıcı Kablo

İstenilen her boyutta kesilebilen ve kullanılabilen ısıtıcı kablo türü olan sabit güçlü ısıtıcı kablolar silikon bir yapıya sahiptir. Her türlü alanda kullanılmaya müsait bir kablo tipidir. Her metresinde sabit enerji üreten bu tip kablolarda, akım taşıyan ve ısı üreten kısımlar farklı iletkenlerden oluşur. Yumuşak yapısı olduğundan dolayı da her alanda kullanılabilir.

Seri Dirençli Isıtıcı Kablo

Krom-nikelden oluşan seri dirençli ısıtıcı kablolarda ısı üreten kısım ve enerjiyi taşıyan kısım aynıdır. Kullanım alanına bağlı olarak farklı malzemeler ile üretilebilir. Yüksek sıcaklıklarda güvenli şekilde kullanılmaya müsaitdirler ve oldukça farklı sektörde kullanılabilirler. Boruların, vanaların ve siloların sıcaklık korumasında, endüstriyel tesislerde, gıda işleme tesislerinde ve birçok farklı alanda hizmete açıktır.

Form mühendislik olarak Türkiye'nin en kaliteli ısıtıcı kablolarını üretmekten gurur duyuyoruz. Her türlü ısıtıcı sistem için en işlevli ve en son teknolojik olarak üretilen kablolarımız, müşterilerimiz tarafındanda çok seviliyor. Form Mühendislik olarak ürettiğimiz ısıtıcı kabloları; ısının korunması ve donmanın engellenmesi gibi birçok farklı sektörde hizmet vermektedir. Siz de Türkiye'nin en çok tercih edilen kablo çeşitlerini edinmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.