İsmail Koncuk: 2017 Yılı Hayırla Getirsin

İsmail Koncuk: 2017 Yılı Hayırla Getirsin

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, milletimizin yeni yılını yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, milletimizin yeni yılını yayınladığı bir mesaj ile kutladı.

2017 yılının hayırlar getirmesini temenni eden Genel Başkanı Koncuk, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık süreçten daha da güçlenmiş  olarak çıkmasını diliyorum” dedi.

Genel başkan İsmail Koncuk mesajında;

“Oldukça zor geçen ve üzücü olaylara sahne olan bir yılın sonunda, 2017 yılının başta Türk ve İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa huzur, mutluluk, barış, sağlık ve esenlikler getirmesini dilerim.

İslam alemini kuşatan ateş, kan ve gözyaşının en kısa sürede sona ermesini, açlık ve yokluk içinde perişan kalmış mazlumların bir an önce refaha kavuşmasını, şehitlerimizin mübarek kanları üzerinde yükselen devletimizde gözü olan iç ve dış tüm düşmanlarımızın bertaraf edilerek askerimize, polisimize, milletimize kurdukları kahpe tuzakların başlarında paralanmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bizlerin huzur ve refahı için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında cansiperane bir mücadele veren tüm güvenlik güçlerimizin kısa zaman içinde bu operasyonları kesin bir zaferle taçlandırması, artık bir tek güvenlik mensubumuzun ve vatandaşımızın burnunun dahi kanamadan ülkemizin içinde bulunduğu bu karanlık süreçten daha da güçlenmiş  olarak çıkması umuduyla tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, 2017 yılının hayırlar getirmesini temenni ederim” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.