İsmail Koncuk: Alkışlar Bize, Üyelikler Nereye?

İsmail Koncuk: Alkışlar Bize, Üyelikler Nereye?

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Tarihi başarı" adı altında sloganlarla atılan imzayla memur ve emeklilerimize reva görülen zammın şimdiden eridiğini belirtti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Tarihi başarı" adı altında sloganlarla atılan imzayla memur ve emeklilerimize reva görülen zammın şimdiden eridiğini belirtti.

"Temmuz'da alacağımız + enflasyon zammı da, vergi dilimleri yükselmezse bir işe yaramayacak" diyen Koncuk, "Vergi dilimlerini ülkemizin ekonomik gerçeklerine göre düzenlemeyen Maliye Bakanımız Sayın Ağbal'ın kulakları çınlasın,talebimize kulak versin" dedi.

"Ortada bir başarı varda biz mi göremiyoruz?" diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, "Alkışlar bizlere üyelikler ise nereye? dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk;

"Memur ve emeklilerimize reva görülen %3 eridi.Enflasyon şimdiden 3.29'a çıktı.3. aydan itibaren %20'lik vergi dilimine girenler de olacak.

Temmuz'da alacağımız + enflasyon zammı da,vergi dilimleri yükselmezse bir işe yaramayacak.2017 yılında %15'lik dilim sadece 400 TL artmıştı.

Vergi dilimlerini ülkemizin ekonomik gerçeklerine göre düzenlemeyen Maliye Bakanımız Sayın Ağbal'ın kulakları çınlasın,talebimize kulak versin.

Kaldı ki bu enflasyon rakamları içinde bizleri hiç ilgilendirmeyen kalemler de var, vatandaşın gerçek enflasyonu açıklanan rakamın üzerinde.

Tabi bu rakamların altına imza atarak, tarihi başarı kazandık naraları atan yetkili sendikanın da eminim kulakları çınlıyordur.Ne başarı ama!

Emin olun bazan nefesimi boşuna tüketiyorum hissine kapılıyorum.Başarıyı ben mi göremiyorum, başarı yoksa 1 milyon üye neden olsun? Değil mi?

Geçenlerde bir site kendince haklı sebeplerle bir haber yaparak beni eleştirmişti.Aradım ben gerekli tepkiyi verdim, bu haber neden dedim?

Bu ülkede 1 milyon üyesi olan yetkili sendikanın tek bir tepkisi yok, eleştiri neden bana dedim.Cevap:sen kamunun vicdanısın, onlar yapamaz.

Kamunun vicdanı olarak değerlendirilmek elbette sevindirici,ancak Bölükbaşı  misali, alkış bize de,  üyelik nereye, diye de sorasım geliyor.

Samimi duygularımı paylaşmak istedim, gönül kırmak amacım söz konusu bile olamaz.Allah hiçbirimizi doğrudan ayırmasın.Doğruyu yapmak zordur"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum