İsmail Koncuk Bilişim Öğretmenlerine Yine Sahip Çıktı

İsmail Koncuk Bilişim Öğretmenlerine Yine Sahip Çıktı

İsmail Koncuk Bilişim Öğretmenlerine Yine Sahip Çıktı

İsmail Koncuk Bilişimcilere Yine Sahip Çıktı


 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Bilişim Öğretmenlerinin önemine bir kez daha dikkat çekti...

 

Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin yaşadıkları sorunlarla ilgili sürekli Milli Eğitim Bakanlığına resmi başvurularda bulunan ve basın açıklamaları ile buöğretmenlere sahip çıkan Türk Eğitim Sen genel başkanı İsmail Koncuk Twitter hesabından yaptığı açıklamalarla yine Bilişim Öğretmenlerine sahip çıktı. Milli Eğitim Bakanlığına olması gereken çözüm yolunu söyledi.

 

BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN HAKLARI YENİYOR

 

Bu zamana kadar MEB yönetiminin, öğretmen atamalarında Bilişim Öğretmenlerine maalesef adil kontenjan ayırmadığı biliniyor. Bilişim Öğretmenlerine atamalarda yeteri kadar kontenjan verilmeyip yerlerine okullarda 100 saatlik kurslar ile diğer branş öğretmenleri görevlendiriliyor. 15 Bin Bilişim Öğretmenliği mezunu atama beklerken, MEB atamalarda bu öğretmenlere yaklaşık bin kadro açıp, kalan ihtiyacı 100 saatlik kurslar ile diğer branş öğretmenlerinden karşılıyor de dikkat çekiyorlar. Kısaca MEB'e bu sefer olsun hakkımızı başkasına dağıtmayın diyorlar.

 

İSMAİL KONCUK BT ÖĞRETMENLERİNE SAHİP ÇIKTI

 

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Türk Eğitim Sen Başkanı İsmail Koncuk, BT Öğretmenlerine sahip çıkarak, Bakanlığa doğru yolu gösterdi.

 

İsmail Koncuk: "Bilişim Öğretmenleri gerçekten çok haklı. Bu çağda, bilişim öğretmenini unutmak çağdışılıktır. Her okula okuldaki ders saati ve öğrenci sayısına bakılmaksızın 1 bilişim öğretmeni kadrosu verilmelidir. Sonrasında her 500'e +1 öğretmen." dedi. 

İşte O Tweetler


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum