İsmail Koncuk'tan Müdür Yardımcılığı Ataması Açıklaması

İsmail Koncuk'tan Müdür Yardımcılığı Ataması Açıklaması

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ''Müdür Yardımcılığı Ataması'' konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ''Müdür Yardımcılığı Ataması'' konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

İkinci kez müdür yardımcılığı ataması yapılması ile ilgili talep söz konusudur. O taleple ilgili elimizden geleni yapıyoruz. Konuyu gerek bürokratlara, gerekse Sayın Bakan'a iletiyoruz.
 
Yönetici atamalarında sorunun çözülmediğini kaydeden Koncuk, “Okul yöneticileri için ciddi bir mücadele ortaya koyduk, yapmadığımız eylem kalmadı, hala peşini bırakmış değiliz. Her zaman muhataplarımıza ifade ediyoruz. Mesela son yapılan müdür yardımcılığı düzenlemesi bizim yaptığımız mücadele sonunda hayata geçirilmiştir. Sadece yazılı sınava dayalı müdür yardımcılığı görevlendirmeleri Türk Eğitim-Sen mücadele ettiği için verilen bir haktır. Bunu herkes böyle bilsin. Bilindiği gibi müdür yardımcılarının sadece yazılı sınav ile atanmasına yandaş sendika karşıydı. İşlerine gelmiyordu. Çünkü yazılı sınav olduğunda sadece hak edenler makamlara getirilecektir. Umuyoruz bu sistem böyle devam eder.
 
İkinci kez müdür yardımcılığı ataması yapılması ile ilgili de talep söz konusudur. O taleple ilgili elimizden geleni yapıyoruz. Konuyu gerek bürokratlara, gerekse Sayın Bakan’a iletiyoruz. Bu konuda çalışma yapılması gerektiğini, halen boş müdür yardımcılığı kadrolarının olduğunu, sınav kazanıp görevlendirilmeyenlerin olduğunu söyledik.”

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.