İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

İstanbul Ticaret Üniversitesinden:

İstanbul Ticaret Üniversitesinden:

ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAKTIR

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca devamlı statüye göre öğretim elemanları alınacaktır.

1 - İlanda belirtilen Profesör ve Doçent kadroları için başvurular Resmi Gazete ilan tarihinden itibaren, Yardımcı Doçent kadroları için başvurular ise gazete ilan tarihinden itibaren on beş gün içerisinde Rektörlük Genel Sekreterliği'ne yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

2 - Başvuran adayların 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri ve Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddelerinde belirtilen şartları ve Üniversitemiz Senatosu'nun kabul ettiği Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvurma, Atama ve Yükseltme İlkeleri Yönergesi'nin ilgili maddelerinde belirtilen şartları (http://ticaret.edu.tr/tr/Sayfa/Universitemiz/Mevzuat/universitemizMevzuati/Yonergeler/ OgretimElemaniKadrolarinaBaşvurmaAtamaveYukseltmellkeriYonergesi) taşımaları, Profesör adaylarının dilekçesine özgeçmişi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını içeren 6 nüsha dosyayı, Doçent ve Yardımcı Doçent adayların ise dilekçelerine özgeçmişlerini, bilimsel yayınlarını ve diploma (Doktora, Lisansüstü, Lisans) örneklerini 4 nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Genel Sekreterliği Yazı İşleri Müdürlüğü'ne (Sütlüce Mahallesi İmrahor Caddesi No: 90 Beyoğlu / İstanbul) teslim etmeleri gerekmektedir.

 

FAKÜLTE/MYO

BÖL./ANABİLİM DALI

KADRO

UNVANI

ADET

Fen Edebiyat

Psikoloji

 

 

(Öğrenme-Bilişsel-Biyo-Deneysel Psikoloji alanında Doçentliğini almış, Deneysel Psikoloji, Psikofızyoloji,Nöropsikoloji ve Nöropsikolojik Testler alanlarında çalışmalar yapmış olmak)

Doç. Dr.

1

Eğitim Bilimleri

 

 

(Elektronik Portfolyo Öğretim Süreci konusunda Doktora yapmış, Eğitim Programları ve Öğretim alanında Doçentliğini almış olmak)

Doç. Dr.

1

İstatistik

 

 

(Nicel Karar Yöntemleri alanında çalışmalar yapmış ve bu alanda Doçentliğini almış olmak)

Doç. Dr.

1

Ticari Bilimler

Bankacılık ve Finans

 

 

(Bankacılık ve Finans alanında Doktora yapmış, Muhasebe ve Finans Yönetimi alanında Doçentliğini almış olmak)

Prof. Dr.

1

İşletme (İngilizce)

 

 

(Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında DR yapmış, Pazarlama alanında Doçentliğini almış olmak)

Prof. Dr.

1

Hukuk

Ceza ve Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı

Prof. Dr.

1

İletişim

Medya ve İletişim Sistemleri

(Yeni Medya ve İletişim Teknolojileri alanında ve özel olarak QR Kod üzerine çalışma yapmış olmak)

Prof. Dr.

1

Halkla İlişkiler

(Halkla İlişkiler, Reklam, Yönetişim ve göstergebilim alanlarında çalışmalar yapmış olmak)

Prof. Dr.

1

Halkla İlişkiler

 

 

(Reklamcılık, Yeni Medya ve Gençlik üzerine çalışma yapmış olmak)

Doç. Dr.

1

Mühendislik ve Tasarım

Bilgisayar Mühendisliği

(Yurtdışında DR. yapmış, Bilg. Ağları alanında Doçentliğini almış, optik ağlar, uydu ağları, kablosuz ve algılayıcı ağlar alanlarında çalışma yapmış olmak)

Prof. Dr.

1

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İngilizce)

(Elektrik-Elektronik / Elektronik ve Haberleşme Müh. alanında yurtdışı Doktorasına sahip, Elektromanyetik alanlar ve dalgalar teorisi, mikrodalga Konularında Bilgisayar destekli tasarım, simülasyon, üretim ve ölçüm yapmış, Laboratuar çalışmaları için sanayi tecrübesine sahip, TÜBİTAK-Santez-Avrupa Birliği gibi ulusal-uluslararası Projelerde deneyimli olmak)

Doç. Dr.

1

Mücevherat Mühendisliği (İngilizce)

(Jeoloji Mühendisliği, Genel Jeoloji anabilim dalında Yüksek Lisans ve doktora yapmış, yer bilimleri ve Mühendisliği bilim dalında Doç.almış, Neoteknikkonusunda çalışmalar yapmış olmak)

Doç. Dr.

1

Uygulamalı Bilimler

Uluslararası Lojistik

(Üretim Yönetimi alanında Doçentliğini almış, Değer Akışı Haritalandırma ve Sipariş Toplama Optimizasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak)

Doç. Dr.

1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.