İstanbul'da okullar tatil edildi

İstanbul'da okullar tatil edildi

İstanbul, Kocaeli, Muğla'da okullarda eğitime ara verildi. Sakarya'da ise taşımalı eğitime ara verildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yarın İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

Vali Şahin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Meteorolojik verilere göre ilimizde başlayan kar yağışının yarın da öğleden sonra etkisini arttırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir."

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre; yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşeceği; 18.01.2016 Pazartesi, gün boyu kar yağışının devam edeceği anlaşılmıştır. Bu nedenle; kar yağışının araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile il genelinde; anaokulları; ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 18.01.2016 Pazartesi günü, bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

SAKARYA - Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada taşımalı sistemdeki öğrencilere bir gün kar tatili verildi.

Sakarya Valiliği'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, 18 Ocak Pazartesi günü il ve ilçelerde taşımalı sistemdeki öğrencilerin kar tatili yapacakları belirtildi.

MUĞLA - Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Muğla'da hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile 18.01.2016 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.