İstanbul'un Yeni İl Müdürü Pazartesi Göreve Başlıyor

İstanbul'un Yeni İl Müdürü Pazartesi Göreve Başlıyor

Bir süredir çeşitli isimler üzerinde tahmini haberlerden sonra nihayet İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atama işlemi tamamlandı.

MemurPostasi.Com Özel Haber - Bir süredir çeşitli isimler üzerinde tahmini haberlerden sonra nihayet İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atama işlemi tamamlandı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ’ın Talim Terbiye Kurulu Başkanlığına atanmasıyla ilgili haberlerden sonra yerine kimin geleceği en çok tartışılan konulardan biri olmuştu. 

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, bugün (12 Şubat Cuma Günü) mesai arkadaşlarıyla vedaştı. Yelkenci'nin 15 Şubat 2016 Pazartesi günü İstanbul'da yeni görevine başlayacağı öğrenildi.  

Ömer Faruk YELKENCİ kimdir?

1969 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğan Ömer Faruk YELKENCİ, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nü bitirdi. 2008 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı’nda yüksek lisansını “Türk Modernleşmesinin Osmanlı Kökenleri: Sultan II. Abdülhamit Dönemi Eğitim Hamlesi” konulu tezi ile tamamladı. Yelkenci’nin, Türk Modernleşmesi ve II. Abdülhamit’in Eğitim Hamlesi” adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tarih Öğretmenliği Anabilim Dalı’nda doktora eğitimine devam etmekte olan Ömer Faruk YELKENCİ, İngilizce bilmektedir.

omerfarukyelkenci.jpg

Ömer Faruk YELKENCİ, meslek hayatına özel bir dershanede başladı. Daha sonra İstanbul’da bazı devlet okullarında Tarih öğretmenliği yaptıktan sonra tekrar özel sektöre geçen YELKENCİ, özel öğretim kurumlarında sırasıyla kurum müdürlüğü, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan Ömer Faruk YELKENCİ 17.03.2014 tarihinden itibaren Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum